Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

"Η περίοδος με τα κουφέτα τελείωσε"

"Γι' αυτή τη μεταβατική κυβέρνηση, η περίοδος με τα κουφέτα τελείωσε. Ο μήνας του μέλιτος έχει λάβει τέλος. Τώρα πια η κυβέρνηση καλείται να διεκπεραιώσει ουσιαστικά το ρόλο της, δηλαδή το ρόλο της μεταβατικής κυβέρνησης και τα κόμματα που τη στηρίζουν, για το σκοπό που τη στηρίζουν,
να δείξουν ότι πραγματικά τη στηρίζουν γι΄ αυτό που έχει αναλάβει και να δούμε πόσο τα κόμματα θα νερώσουν το κρασί το οποίο έχουν στο ποτήρι τους", τόνισε, στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Μαρκόπουλος.
Σημείωσε δε ότι η χώρα "πρέπει να φύγει από το σύνδρομο του ναρκομανούς. Πρέπει να πάψουμε να ζούμε για την επόμενη δόση. Πρέπει να ζούμε για την επόμενη γενιά".
Ο κ. Μαρκόπουλος ανέφερε, πάντως, ότι η ΝΔ δεν συγκυβερνά και συμπλήρωσε ότι οι υπουργοί από τη ΝΔ, που συμμετέχουν στην κυβέρνηση, "δικαιώνουν τη μεταβατικότητα της κυβέρνησης και συμβολίζουν τη στήριξη για το μεταβατικό (χαρακτήρα της) και για τη διεκπεραίωση της δανειακής σύμβασης και το PSI - PLUS, το οποίο θα συνοδέψει τη χώρα την επόμενη δεκαετία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου