Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Διαβάστε το απόσπασμα από όσα είπε ο Παναγιωτακόπουλος

 «Αναδείξαμε από το πουθενά πολικάντηδες και τους εμπιστευτήκαμε κρίσιμες θέσεις, με κριτήριο όχι την ικανότητα, αλλά τη δουλικότητα. Μας επιβλήθηκαν «στελέχη», με κριτήριο όχι τη δυνατότητα να διοικήσουν, αλλά τη σχέση τους με διάφορους πόλους εξουσίας.
Έτσι βρεθήκαμε σε μια κυβερνητική πλειοψηφία με πρόσωπα, είτε που δεν είχαν καμία σχέση με το ΠΑ.ΣΟ.Κ και την πολιτική, είτε με παράγοντες που ήρθαν στο ΠΑ.ΣΟ.Κ μετά το 2000, είτε με αλεξιπτωτιστές που έκαναν τις διαπροσωπικές τους σχέσεις με πόλους εξουσίας διαβατήριο για την προσωπική τους ανέλιξη. Και τους επιβάλλαμε στη συνείδηση μας σαν ικανούς αρεστούς, μόνιμους διαχειριστές μιας εξουσίας. Την ίδια στιγμή κλείσανε τα μάτια στο τεράστιο πολιτικό δυναμικό του ΠΑ.ΣΟ.Κ, σε δεκάδες στελέχη που και γνώση και εμπειρία είχαν και δυνατότητες να ανταποκριθούν στη δύσκολη κατάσταση. Οι αρεστοί και πάλι αρίστευσαν και οι άριστοι έμειναν μετεξεταστέοι».
Ενώ συμπλήρωσε με πολλαπλά βέλη πως «χωρίς να γνωρίζεις το ΠΑ.ΣΟ.Κ, μπορείς να κυβερνήσεις στο όνομά του;», στέλνοντας μηνύματα προς τους πολιτικούς φίλους του πρώην πρωθυπουργού που συμμετείχαν στις κυβερνήσεις του…
Σχόλιο: Βέλη και προς αυτούς που το παίζουν  αμόλυντοι αλλά και προς  τον ΓΑΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου