Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Κ. Καρτάλης Δε θυμάμαι άλλη χώρα στην Ευρώπη στην οποία εμφανίζονται μέλη οικογένειας και αρθρογραφούν υπέρ ενός πολιτικού.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Flash, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Καρτάλης δήλωσε
Υπάρχουν διακριτές ευθύνες και οι ευθύνες ξεκινούν από πάνω και πηγαίνουν προς τα κάτω, και κάθε επίπεδο αναφοράς έχει διαφορετική ευθύνη.
Και νομίζω ότι αυτό πρέπει να το λάβουμε υπόψη μας γιατί διαφορετικά θα
υπάρχει πάλι αν θέλετε μια άνιση κατανομή η οποία δεν αντιστοιχεί και στις ευθύνες που έχει ο καθένας από εμάς. 

Σε αυτό είμαι σαφής και νομίζω ότι θα πρέπει να το λάβουμε υπόψη μας. 
Τώρα από ‘κει και πέρα υπάρχουν θεσμικά όργανα στο ΠΑΣΟΚ τα οποία εκφράζουν την άποψη του κινήματος και υπάρχουν και εξωθεσμικά όργανα τα οποία αλληλογραφούν, όπως κάθε πολίτης έχει δικαίωμα και κρίνονται και από την αλληλογραφία την οποία κάνουν. Νομίζω ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί αυτό το διάστημα. Δε θυμάμαι άλλη χώρα στην Ευρώπη στην οποία εμφανίζονται μέλη οικογένειας και αρθρογραφούν υπέρ ενός πολιτικού. 
Είναι τελείως διαφορετική η κατάσταση και νομίζω ότι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, δίνουμε κάθε μέρα μαθήματα εξετάσεις στον κόσμο. Η άποψή μου, σας την είπα προηγουμένως, πιστεύω στις καθαρές λύσεις, αυτές αναζητεί ο κόσμος. Δε συμφωνώ ότι η έναρξη διαδικασιών εντός του ΠΑΣΟΚ άμα είναι γρήγορες θα προκαλέσουν πρόβλημα στην κυβέρνηση. Στηρίζουμε την κυβέρνηση Παπαδήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου