Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Περασμένα μεγαλεία με κουραμπιεδόσκονη και διηγώντας τα να κλαις.

Πάνε οι παλιές καλές εποχές που οι εκάστοτε  Πρόεδροι, Υπουργοί και Βουλευτές συμμετείχαν αφειδώς σε κάθε είδους εορταστικές εκδηλώσεις.
Μιλάμε για τις εποχές, που στέκονταν κορδωμένοι προκειμένου να ανταλλάξουν, χειραψίες, ευχές ενίοτε και ρουσφέτια τύπου... δώσε εσύ ψήφο κι από μένα ότι θες, με στόχο, τι άλλο από το να εξασφαλίσουν την επόμενη είσοδο στο μεγάλο κτίριο της Βουλής και της ζωής .
Τα τελευταία γεγονότα μετά την 28η/10/2011 και τα χθεσινά δείχνουν μέχρι που έχουν φθάσει οι αντοχές του λαού. Τι και αν αυτοί που μπαίνουν μπροστά είναι 10 με 20 το βέβαιο είναι ότι όλοι οι άλλοι τους ζηλεύουν, για το θάρρος τους. 

Ας αφήσουν λοιπόν οι πολιτικοί τύπου Ντόρας Μπακογιάννη να κάνουν τέτοιους είδους δηλώσεις, καθώς και οι υπόλοιποι να αφήσουν τους εγωισμούς και "όποιοι" πρέπει να κάνουν παρέμβαση ας την κάνουν, ώστε να σταματήσει η δίωξη των συλληφθέντων κατά τα επισόδια στην Χαλκίδα. 

Σε αντίθετη περίπτωση η νέα χρονιά θα βρει τους περισσότερους πολιτικούς αν όχι κλεισμένους στα σπίτια τους άντε σε ένα στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, όπου και εκεί την γκρίνια δεν θα την γλυτώσουν για την κατάσταση στην οποία έχουν φέρει τη χώρα και κυρίως τον απλό έλληνα πολίτη που καλείται ξανά και ξανά να πληρώνει λανθασμένες πολιτικές τους.

Περασμένα μεγαλεία με κουραμπιεδόσκονη και διηγώντας τα να κλαις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου