Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Απίθανο!Εξώδικο Μάκη Ψωμιάδη για τη διαφήμιση με τον... «Αγαπούλα»

Ο Μάκης Ψωμιάδης... παρεξηγήθηκε από την γνωστή διαφήμιση κινητής τηλεφωνίας, στην οποία ο πρωταγωνιστής-πρόεδρος αναφέρει τη λέξη «αγαπούλα» και έστειλε εξώδικο από τα Σκόπια όπου κρατείται στην εταιρεία!
Ο πρώην παράγοντας της Καβάλας, ζητάει από την WIND να σταματήσει την προβολή της διαφήμισης με πρωταγωνιστή τον Τάκη Σπυριδάκη, ο οποίος υποδύεται πρόεδρο μεγάλης ομάδας και είναι διαπλεκόμενος! Η τελευταία διαφήμιση, η οποία τον δείχνει πίσω από τα κάγκελα  να ζητάει... κουκούλα εξόργισε τον Ψωμιάδη, ο οποίος ζητάει να σταματήσει η προβολή της και επιφυλάσσεται για αποζημίωση!

Στο εξώδικο, ο κ. Ψωμιάδης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Mε παρουσιάζει ως ένοχο εγκληματικών πράξεων, που αναζητεί «παραθυράκια» για να γλιτώσει. Με παρουσιάζει πίσω από τα κάγκελα της φυλακής να παραδέχομαι εμμέσως πλην σαφώς την ενοχή μου και να ανταλλάσσω μηνύματα δια αγγελιαφόρου με τον συνήγορό μου αναζητώντας τρόπους να αποφύγω την ποινική καταδίκη μου, δίνοντας εντολή στον συνήγορό μου να βρει «παραθυράκι» στο νόμο».  http://www.newpost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου