Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Σοκ για ζευγάρι στην Ερέτρια από εισβολή ληστών

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο 60χρονος στο νοσοκομείο Χαλκίδας. Ματωμένο ποδαρικό έκαναν αδίστακτοι ληστές σε ζευγάρι στην Ερέτρια της Εύβοιας που βρίσκονταν στο εξοχικό τους για τις γιορτές. Για 400 ευρώ τραυμάτισαν με βαρύ αντικείμενο τον άντρα.

Ηταν ένα τέταρτο μετά τις δύο, όταν τρεις άγνωστοι με κουκούλες μπήκαν από την μπαλκονόπορτα μέσα στην ισόγεια κατοικία ζευγαριού στην παραλία Μαλακώντα. Οταν οι κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι, βρήκαν μπροστά τους τον ιδιοκτήτη, τον οποίον χτύπησαν από πίσω -πριν τους αντιληφθεί- με βαρύ αντικείμενο που δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί τι ακριβώς ήταν. Υστερα από τα χτυπήματα, ο άνδρας έχασε τις αισθήσεις του. Ακολούθησε πανικός, με τη σύζυγο του ιδιοκτήτη να φωνάζει τρομοκρατημένη.
Tους έδεσαν σε καρέκλες
Για να ακινητοποιήσουν και τους δύο, οι δράστες με την απειλή πιστολιού έδεσαν σε καρέκλες τον 60χρονο και τη σύζυγό του και στη συνέχεια επιδόθηκαν σε πλιάτσικο, αρπάζοντας ό,τι βρήκαν στο σπίτι. Ομως τα μόνα που κατάφεραν να βρουν ήταν το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, 2 χρυσά δαχτυλίδια και τα κλειδιά του αυτοκινήτου της μητέρας του ιδιοκτήτη, με το οποίο τελικά και διέφυγαν.
Ο 60χρονος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας για παροχή πρώτων βοηθειών και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Οι ληστές εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο κοντά στο νεκροταφείο της περιοχής και εξαφανίστηκαν. Οι αστυνομικές Αρχές βρήκαν το ΙΧ χθες το πρωί. Οι δράστες αναζητούνται.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου