Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Προειδοποιητικές βολές Φωτόπουλου με... SMS σε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Μάχη μέχρι τελικής πτώσης από την ΓΕΝΟΠ. Ο Πρόεδρος της  Φωτόπουλος  Λίγες ώρες πριν από την ανακοίνωση των μέτρων του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, αλλά και των αποκρατικοποιήσεων από τον πρωθυπουργό,  έστειλε δεκάδες sms στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, καλώντας τους σε έναν υπέρ πάντων αγώνα για τη ...σωτηρία της ΔΕΗ.
«Σύντροφέ μας, με απόλυτο σεβασμό, με όλη την εκτίμηση για τις μάχες που δώσαμε όλα αυτά τα χρόνια, στη βάση των αγώνων μας και όλων όσων μας συνδέουν, σε καλούμε να υπερασπιστείς
την τελευταία μεγάλη επιχείρηση του ελληνικού λαού. Η ΔΕΗ είναι εθνικό κεφάλαιο, το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό», λέει στο μήνυμά του, ελπίζοντας να αγγίξει τις ευαίσθητες χορδές των βουλευτών της συμπολίτευσης που ανήκοντας σε μία σοσιαλιστική κυβέρνηση, ενδιαφέρονται για τα κοινωνικά αγαθά.
«Ας δείξουμε ως κυβέρνηση ότι έχουμε αντιστάσεις, ας δείξουμε ότι έχουμε κόκκινες γραμμές, ας δείξουμε ότι δεν παραδίνουμε ό,τι μας ζητάνε», συνεχίζει, προσελκύοντας όσους αντιτάσσονται στη λογική του 'ξεπουλήματος' της δημόσιας περιουσίας, εξαιτίας των απαιτήσεων της τρόικας. Και για όσους δεν έχουν πειστεί, συνεχίζει στο μήνυμά του, απευθυνόμενος πια στο 'συμφέρον τους. «Εκτός των άλλων (που είναι η ουσία) αυτό στα μάτια του λαού μας θα μας κρατήσει ψηλά», λέει, τονίζοντας πάντως -προς αποφυγίν παρεξηγήσεων- πως «με τα παραπάνω λόγια, δεν έχω πρόθεση να προσβάλω κανέναν σας και κυρίως τον πρόεδρό μας. Όμως αν δώσουμε και τη ΔΕΗ, αύριο ως κράτος δεν θα έχουμε κανένα εργαλείο στα χέρια μας για να ασκήσουμε πολιτική»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου