Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Μάνος αναμασώντας το τίποτα!!!


O Στέφανος Μάνος, "ξαναχτύπησε" με δηλώσεις. Αυτή τη φορά αναφέρθηκε στο Δημόσιο  εμμένοντας στην πρότασή του να περιοριστεί ο αριθμός των εργαζόμενων.
Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Μάνος πρότεινε ανοιχτά στην κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα σε απολύσεις 400.000 δημοσίων υπαλλήλων μιλώντας σε πρωινή ειδησεογραφική ραδιοφωνική εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Ενδεχομένως άνθρωποι σαν το Στέφανο Μάνο να έχουν πάθει κάποιο είδους ανίατης ασθένειας με τις εμμονές τους κατά του δημοσίου. Ίσως σκέφτομαι να έχει δίκιο. Ίσως να θέλει να μιλήσει για την πραγματική αναδιάρθρωση του δημοσίου,  την κατάρτιση των δημοσίων υπαλλήλων σε νέες τεχνολογίες ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των καιρών, την μείωση της γραφειοκρατίας, την αναποτελεσματικότητα του, την εξάλειψη της διαφθοράς από το δημόσιο. Αλλά πάλι αναρωτιέμαι δεν έχω ακούσει ποτέ  κάνει τέτοιου είδους προτάσεις.

Βέβαια από πού προκύπτει να γίνουν απολύσεις 400.000 δημοσίων υπαλλήλων ο κ. Μάνος δεν μας λέει. Είναι επιστημονικά τεκμαιρόμενο; Βγαίνει από κάπου; Γιατί εγώ από αύριο θα προτείνω να απολυθούν 500.000 δημόσιοι υπάλληλοι, όχι θα σε αφήσω εγώ κύριε Μάνο να πλειοδοτήσεις, κάθε μέρα στα ραδιόφωνα θα είμαι.

Αν πάλι μιλάει ως γνήσιος Δούρειος ίππος, ώστε να περάσουν υπηρεσίες του δημοσίου στο ιδιωτικό τομέα, τότε μπορούμε να πούμε ότι μέχρι στιγμής καλά το πάει.

Και του υπαλλήλους του ιδιωτικού τομέα έχει καταφέρει, ο κ. Μάνος και οι πέριξ αυτών έχοντες τις ίδιες ιδέες, να στρέψουν κατά των δημοσίων υπαλλήλων και τα πρώτα σημάδια σημαντικών υπηρεσιών του δημοσίου άρχισαν να περνάνε στον ιδιωτικό τομέα.

Βέβαια θα μας πείτε τι εκφράζει σήμερα ο κ. Μάνος σας απαντάμε το απόλυτο κενό το απόλυτο τίποτα. Αλλά υπάρχει και όντας πάσχοντας από ανίατη ασθένεια, οι «γιατροί» που θέλουν το νοσοκομείο, του προσφέρουν το φάρμακο της δημόσιας προβολής, του τίποτα του απόλυτου τίποτα!!!!

Σημ: Προς τον κ. Μάνο και συν αυτό . Γνωρίζεται ότι η υπουργός εξωτερικών  της Γαλλίας και ο κ. Σαρκοζί απαγόρευσαν την πώληση της Γαλλικής εταιρείας danone παραγωγής γιαυρτιού σε Αμερικάνικά κεφάλαια χαρακτηρίζοντας την Εθνικού στρατηγικού ενδιαφέροντος εταιρείας;
Αν γίνει  αυτό εδώ με την ΔΩΔΩΝΗ τι θα λέγατε κύριοι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου