Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Καρατζαφέρης στηρίζει Ψωμιάδη

Για "πολιτικό πραξικόπημα" έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, στη συνάντηση που είχε με τον περιφερειάρχη Κ.Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη.
«Τέτοιου είδους πολιτικά πραξικοπήματα δεν μπορούν να γίνονται στην εποχή μας. Δεν νομίζω ότι θα το τολμήσουν και, αν το τολμήσουν, θα το βρουν μπροστά τους» επισήμανε ο κ. Καρατζαφέρης.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Ψωμιάδης ευχαρίστησε τον κ. Καρατζαφέρη λέγοντας «η παρουσία σου σημαίνει πολλά για μένα και για τη δημοκρατία μας».
«Οι αποφάσεις των δικαστηρίων βγαίνουν εν ονόματι του ελληνικού λαού. Ο κ. Ψωμιάδης με την εντολή του ελληνικού λαού είναι περιφερειάρχης. Προφανώς υπάρχει μία σύγχυση» δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης και σημείωσε ότι ο ΛΑΟΣ θα καταθέσει στη Βουλή τροπολογία με την ευκαιρία της συζήτησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών.
«Θέλω να πιστεύω ότι όλοι αντιλαμβάνονται ότι εξυπηρετείται η δημοκρατία με το να μπορέσουμε να υπηρετήσουμε την ουσία του νόμου και όχι τον τύπο», επισήμανε για το νόημα της τροπολογίας.
Σχετικά με την υπόθεση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης διευκρίνισε ότι η ποινή που επιβλήθηκε στον κ. Ψωμιάδη περιλαμβάνεται στο δημοτικό κώδικα που ψηφίστηκε επί υπουργίας Προκόπη Παυλόπουλου και ότι ο συγκεκριμένος κώδικας ενσωματώθηκε στο νόμο του Καλλικράτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου