Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Βρίζει ο Τσίμερος αλλά....

Με την παρακάτω ανακοίνωση και τις πρωτοφανείς εκφράσεις ο Θ. Τζήμερος βρίζει για τον εκπρόσωπο τύπου. Χθες εμείς πήραμε το δελτίο τύπου μέλους του που αποδεικνύει ότι εκπρόσωπος τύπου είναι ο Σερ. Κοτρώτσος. Εμείς επειδή γνωρίζουμε πρόσωπα και καταστάσεις το ερευνήσαμε και δεν βάλαμε το e-mail. Σήμερα ο ίδιος έρχεται ως αρχηγός κόμματος με περίεργες εκφράσεις διαβάστε το ρεπορτάζ .



Το δελτίο Τύπου του κόμματος “Δημιουργία ξανά”, για τα πρόσωπα που αναλαμβάνουν την εκπροσώπηση ενόψει του Συνεδρίου που δικτυακά βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, αποτέλεσε σημείο… σύγχυσης, καθώς πολλοί θεώρησαν ότι ο “Σεραφείμ Κοτρώτσος” που αναγραφόταν, ήταν ο γνωστός δημοσιογράφος, άλλοτε κορυφαίο στέλεχος της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004, και σήμερα μέλος του Ομίλου Χατζηνικολάου-Κουρή.
Ο Θάνος Τζήμερος λοιπόν, αντέδρασε έντονα, με μια “επιθετική” ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του στο Facebook: ”
“Δημοσιογραφία την σήμερον ημέραν: Η Δημιουργία, ξανά! έστειλε Δελτίο Τύπου στο οποίο αναφέρεται ότι εκπρόσωποι τύπου για το Συνέδριο ορίζονται οι Σεραφείμ Κοτρώτσος και Νίκος Μαυρίδης, με link στα βιογραφικά τους. Ο Σεραφείμ είναι εξάδελφος του ομώνυμου δημοσιογράφου. Πριν από λίγο, γράφτηκε: στο κόμμα του Τζήμερου ο γνωστός δημοσιογράφος κ.λ.π. κ.λ.π.
Δεν μπήκαν καν στον κόπο να κάνoυν ένα κλικ σto link. Ούτε να κάνουν ένα τηλεφώνημα στη Δημιουργία ή τον ίδιο τον δημοσιογράφο! Την είδηση αναμετάδωσαν κι άλλα τεμπελοκαρμπόν του διαδικτύου και πλέον υπάρχει παντού.
Τι είναι λοιπόν είδηση σήμερα; Ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή – στην καλύτερη περίπτωση!”, σχολίασε ο Θάνος Τζήμερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου