Τετάρτη, 3 Απριλίου 2013

Βρίζει ο Τσίμερος αλλά....

Με την παρακάτω ανακοίνωση και τις πρωτοφανείς εκφράσεις ο Θ. Τζήμερος βρίζει για τον εκπρόσωπο τύπου. Χθες εμείς πήραμε το δελτίο τύπου μέλους του που αποδεικνύει ότι εκπρόσωπος τύπου είναι ο Σερ. Κοτρώτσος. Εμείς επειδή γνωρίζουμε πρόσωπα και καταστάσεις το ερευνήσαμε και δεν βάλαμε το e-mail. Σήμερα ο ίδιος έρχεται ως αρχηγός κόμματος με περίεργες εκφράσεις διαβάστε το ρεπορτάζ .Το δελτίο Τύπου του κόμματος “Δημιουργία ξανά”, για τα πρόσωπα που αναλαμβάνουν την εκπροσώπηση ενόψει του Συνεδρίου που δικτυακά βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, αποτέλεσε σημείο… σύγχυσης, καθώς πολλοί θεώρησαν ότι ο “Σεραφείμ Κοτρώτσος” που αναγραφόταν, ήταν ο γνωστός δημοσιογράφος, άλλοτε κορυφαίο στέλεχος της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004, και σήμερα μέλος του Ομίλου Χατζηνικολάου-Κουρή.
Ο Θάνος Τζήμερος λοιπόν, αντέδρασε έντονα, με μια “επιθετική” ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του στο Facebook: ”
“Δημοσιογραφία την σήμερον ημέραν: Η Δημιουργία, ξανά! έστειλε Δελτίο Τύπου στο οποίο αναφέρεται ότι εκπρόσωποι τύπου για το Συνέδριο ορίζονται οι Σεραφείμ Κοτρώτσος και Νίκος Μαυρίδης, με link στα βιογραφικά τους. Ο Σεραφείμ είναι εξάδελφος του ομώνυμου δημοσιογράφου. Πριν από λίγο, γράφτηκε: στο κόμμα του Τζήμερου ο γνωστός δημοσιογράφος κ.λ.π. κ.λ.π.
Δεν μπήκαν καν στον κόπο να κάνoυν ένα κλικ σto link. Ούτε να κάνουν ένα τηλεφώνημα στη Δημιουργία ή τον ίδιο τον δημοσιογράφο! Την είδηση αναμετάδωσαν κι άλλα τεμπελοκαρμπόν του διαδικτύου και πλέον υπάρχει παντού.
Τι είναι λοιπόν είδηση σήμερα; Ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή – στην καλύτερη περίπτωση!”, σχολίασε ο Θάνος Τζήμερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου