Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Συνάντηση του ΣΥΡΙΖΑ με τους εργαζόμενους του εργαστασίου της ΑΓΕΤ στη Χαλκίδα.

Αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ με  τους Βαγγέλη Αποστόλου, βουλευτή Εύβοιας και Βαγγέλη Αντωνίου, μέλος της κεντρικής επιτροπής, συναντήθηκε με το ΔΣ της Ένωσης Εργαζομένων στο εργοστάσιο Χαλκίδας της ΑΓΕΤ.
Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν διεξοδικά την αντιπροσωπεία για τις ενέργειες αλλά και τις προθέσεις της διεύθυνσης για το εργοστάσιο Χαλκίδας. Με κύριο επιχείρημα  «ότι δεν βγαίνει», η διεύθυνση της εταιρείας ουσιαστικά οδήγησε το εργοστάσιο σε οικονομική και κοινωνική απαξίωση, παρά τις τεράστιες επενδύσεις που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια. Είναι φανερό ότι άλλα σχέδια και προθέσεις κρύβονται πίσω από αυτό το γεγονός.
Οι εργαζόμενοι επίσης ενημέρωσαν την κομματική αντιπροσωπεία για τις επόμενες ενέργειες που σκοπεύουν να κάνουν και ζήτησαν την συμπαράσταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ εκδήλωσε όχι μόνο τη συμπαράστασή της στον αγώνα των εργαζομένων αλλά και την πρόθεσή της να σταθεί αρωγός στην πράξη για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και την αποδοτική λειτουργία του εργοστασίου προς το συμφέρον της οικονομίας και της χώρας.
Ενημέρωσε δε τους εργαζόμενους ότι προτίθεται στο επόμενο διάστημα να συναντήσει τη διεύθυνση της επιχείρησης και να συζητήσει μαζί της για τις πραγματικές προθέσεις της, τη διασφάλιση του στρατηγικού χαρακτήρα του κλάδου για την ελληνική οικονομία αλλά και τις κοινωνικές ευθύνες όλων των εμπλεκομένων μερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου