Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ O ΘΑΝ. ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ



Με μια σκλήρη ανακοίνωση, που εξέδωσε το σωματείο των εργαζομένων στα Τσιμέντα Χαλκίδας  καταδικάζουν τον Αντιπεριφεριάρχη κ. Αθ. Μπουραντά, να ανανεώσει την άδεια χρήσης R.D.F στο εργοστάσιο της πολυεθνικής LAFARGE στο Αλιβέρι Εύβοιας. 
Την ίδια ώρα που οι εργαζόμενοι, όπως τονίζουν, έκανα προσπάθειες να βρουν στηρίγματα στη τοπική κοινωνία  προκειμένου να αποτρέψουν το κλείσιμο του Τσιμεντάδικου της Χαλκίδας, κ. Μπουραντάς επιβράβευε την ΑΓΕΤ,  δεν τον εμπιστεύονται  και ζητούν την παραίτηση του.

Διαβάστε την ανακοίνωση του σωματείου.

Το Δ.Σ. του σωματείου μας και το σύνολο των υπό απόλυση Εργαζομένων των Τσιμέντων Χαλκίδας καταδικάζουν με οργή και αγανάκτηση την σκανδαλώδη ενέργεια της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας να ανανεώσει την άδεια χρήσης R.D.F στο εργοστάσιο της πολυεθνικής LAFARGE στο Αλιβέρι Εύβοιας, την ίδια ώρα και μέρα (27-3-2013) που παραβρίσκονταν  στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στη Λαμία, ζητώντας την συνδρομή της τοπικής κοινωνίας προκειμένου να αποτρέψουν το κλείσιμο του Τσιμεντάδικου της Χαλκίδας, παρόντος του Αντιπεριφερειάρχη κ. Αθ. Μπουραντά και προτείνοντος μάλιστα αγωνιστικές κινητοποιήσεις στο Νομό και στην Περιφέρεια…!!!



Η πράξη αυτή, και μόνο για την χρονική «σύμπτωση» που τελέστηκε, είναι ικανή να οδηγήσει την σκέψη ακόμη και σε σκάνδαλο διαπλοκής.



Δεν διαφέρει σε τίποτα από την ενέργεια του Εφιάλτη στις Θερμοπύλες.



Κι ας μην σπεύσει ο κ. Μπουραντάς να δικαιολογηθεί ότι η χρονική «σύμπτωση» ήταν πράγματι σύμπτωση ή λάθος της υπηρεσίας.



Γιατί αν ήταν, θα εύρισκε κάποια λόγια να την δικαιολογήσει, όταν ρωτήθηκε σχετικά από τον Πρόεδρο του Σωματείου μας στην συνάντηση που είχαν στο γραφείο του, παρουσία του Δημοτικού Συμβούλου κ. Γιάννη Αδάμ, το μεσημέρι της 29ης Μαρτίου 2013.



Ο κ. Μπουραντάς έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα για την ύβρη που διέπραξε κατά του θεσμού του Περιφερειακού Συμβουλίου και κατά των υπό απόλυση Εργαζομένων των Τσιμέντων Χαλκίδας.



Ας βρει το θάρρος, αν έχει κάνει λάθος, να ζητήσει μια μεγάλη συγγνώμη από την Κοινωνία και ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.



Οι υπό απόλυση Εργαζόμενοι του Τσιμεντάδικου της Χαλκίδας θα συνεχίσουν τον αγώνα τους για την επαναλειτουργία του εργοστασίου, χωρίς την «πολύτιμη» συνδρομή του, διότι απλά το λιγότερο, ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ



Χαλκίδα 31-3-2013
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου