Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Ομάδα υποστήριξης του Γ. Παπανδρέου : Όχι, ο Ν. Ανδρουλάκης ΔΕΝ ήταν ενωτικός ! ΝΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Η ομάδα στήριξης του πρώην Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, μέσα από το επίσημο SITE της, κάνει μια κατά μέτωπο επίθεση στον νέο Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Ν. Ανδρουλάκη. 
Διαβάστε τι γράφει η ομάδα του ΓΑΠ για τον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο αξίζει 
Όχι, ο Ν. Ανδρουλάκης ΔΕΝ ήταν ενωτικός με το να πει σήμερα στο φιλικό «κινέζικο» κανάλι του ΔΟΛ ότι «λεφτά υπάρχουν ήταν λάθος», κύριοι των epikairο.gr. (ούτε καν "πιο ενωτικός απο τον πρόεδρο του" όπως γράφετε στο κλείσιμο του άρθρου ΣΑΣ εκει στο "epikairo".
 Ειδικά όταν ακολουθεί την ίδια γραμμή του μέντορα του σε ότι αφορά ΚΑΙ το "λάθος για τα λεφτά υπάρχουν". .Το "πρόεδρο ΤΟΥ" μόνο έχει αλήθεια.... Μην προσπαθείτε να βγάλετε «λάδι» τον «καινούργιο», παιδί του πιο «κινέζου» μπαμπά της Κρήτης. Μας απέδειξε χρόνια τώρα ότι «το μήλο κάτω από την μιλιά θα πέσει». 
Όσο για το μνημόνιο, δεν αρκεί να μας πει ότι στο μνημόνιο μπήκαμε εξαιτίας της οικονομικής κατάστασης που ήταν η χώρα μετά Καραμανλή, όταν τα παπαγαλάκια της διαπλοκής βοήθησαν τον Καραμανλη το 2007, για να προετοιμάζουν το έδαφος για την πρώτη διεκδίκηση της «καρέκλας» με τα ΜΜΕ στημένα στο Ζάππειο. 
Διότι ξέρουμε ΟΛΟΙ ότι αν ο Παπανδρέου θα ήταν Πρωθυπουργός από το 2007 έστω- όταν τον πολέμησαν τα γαλαζοπράσινα «παπαγαλάκια»… αν όχι από το 2004, όταν η zougla.gr «κινεζικά» προσκείμενη, έκανε τα γνωστά … αν θα ήταν πιο νωρίς Πρωθυπουργός ο ΓΑΠ, δεν θα είχαμε μπει καν στο μνημόνιο!!! Αναρωτιέται κανείς ΑΚΟΜΑ ποιοι είναι αυτοί που δεν τον ήθελαν ??!!!! Η που προκαλούσαν συνέχεια «ευκαιρίες» ροκανίζοντας τα πόδια της «καρεκλάς»??? Μην το παίζεται λοιπόν ΤΩΡΑ «ενωτικοί.» ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!! 
Απλά ο  Ν. Ανδρουλάκης είναι ένα «παιδί του σημιτικού σωλήνα», ο οποίος "σωλήνας" απλά ποντάρει σε άλλο «πουλεν», μια που δεν τους βγήκαν οι άλλοι δυο…)Και μάλιστα σαν γραμματέας του πασοκ ΔΕΝ δικαιολογείται να συνεχίζει ΈΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ την μεγαλύτερη εκστρατεία παραπληροφόρησης στην ιστορία της χώρας!!! Δεν έχασε την ευκαιρία να πει ότι «ήταν λάθος του το  Λεφτά υπάρχουν»… Αλλά προσπέρασε με άνεση, όπως και όλα τα media, την κατάθεση του Αντεισαγγελέα Νικολούδη που απαλλάσσει τον Παπακωνσταντίνου....Τι άλλο περιμένομε από το νέο "αστέρι”? Πάντως όλα τα ΜΜΕ όπως και τα γνωστά μέσα του διαδυκτίου δουλεύουν για αυτόν (όπως και για αυτούς βέβαια… Για αυτή την υπόθεση θα γυρίσω με λεπτομέρειες.)
ΝΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ: οι προεκλογικές εξαγγελίες του ΠΑΣΟΚ το 2009 ήταν οι πιο συγκρατημένες οποιουδήποτε κόμματος στην ιστορία της μεταπολίτευσης. Το ΠΑΣΟΚ είπε ένα πολύ απλό πράγμα στις εκλογές του 2009: ναι, νοικοκύρεμα στην οικονομία και άμεση πάταξη σπατάλης αλλά ταυτόχρονα ελάχιστα έστω μέτρα αναθέρμανσης της οικονομίας γιατί το 2009 ήδη βρισκόμασταν σε ύφεση – και η ύφεση είναι καταστροφική για τη χώρα (μόνο το ΠΑΣΟΚ ανησυχούσε για την ύφεση τότε, όλοι όσοι τώρα χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για την ύφεση τότε ζητούσαν ριζικό κόψιμο μισθών-συντάξεων και μόνο). 
Το «λεφτά υπάρχουν» ποτέ δεν ειπώθηκε ως υπόσχεση για ανεξέλεγκτες παροχές  - και συμπληρωνόταν από ένα μεγάλο «ΑΝ» και ένα μεγάλο «ΑΛΛΑ»: λεφτά υπάρχουν, αν πατάξουμε την εισφοροδιαφυγή, αν καταπολεμήσουμε τη φοροδιαφυγή, αν αξιοποιήσουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας. 
Λεφτά υπάρχουν , αλλά σπαταλιούνται ή χαρίζονται με πελατειακές διευθετήσεις. Ήταν η υπογράμμιση ότι μία χώρα που βρίσκεται στις 30 πλουσιότερες του κόσμου, προφανώς και έχει πλούτο – αρκεί να αξιοποιηθεί, να φορολογηθεί και να διανεμηθεί σωστά. Εδώ τα βίντεο που οι μηχανισμοί παραπληροφόρησης ποτέ δεν παρουσίασαν ολόκληρα, αλλά απομόνωσαν μία φράση. 
Για αυτό και το σύνολο των παρεμβάσεων, που είχε εξαγγείλει τότε το ΠΑΣΟΚ για να αναθερμανθεί η οικονομία που βρισκόταν ήδη σε ύφεση, δεν ξεπερνούσε τα 2,5 δις. Ποσό ασύγκριτα χαμηλότερο από οποιεσδήποτε προεκλογικές εξαγγελίες ελληνικού κόμματος σε ελληνικές εκλογές μέχρι τότε και ασύγκριτα χαμηλότερο ακόμα και από τα 18,5 δισ. “ισοδύναμα” του κ. Σαμαρά στο λεγόμενο «Ζάππειο ΙΙΙ» όχι το 2009, αλλά το 2012.
 Η Ελλάδα χρειαζόταν χρόνο για να απαλλαγεί από νοοτροπίες δεκαετιών: να σταματήσει να σπαταλάει τον πλούτο της και να οργανώσει σωστά την αξιοποίησή του. Αυτός ο χρόνος δεν μας δόθηκε, εξαιτίας του μεγέθους των προβλημάτων που είχαν συσσωρευτεί επί κυβέρνησης Καραμανλή και της αδυναμίας της συντηρητικής Ευρώπης να αντιληφθεί την πραγματική διάσταση των κερδοσκοπικών επιθέσεων στην Ελλάδα και το ευρώ. 
Με λίγο χρόνο, δεν θα χρειαζόντουσαν ποτέ άδικα μέτρα για να αποφύγει η χώρα από τη χρεοκοπία. Παρόλα αυτά, η σπατάλη περιορίστηκε, το δημόσιο σταμάτησε να διογκώνεται και άρχισε η αντίστροφη πορεία, η ηλεκτρονική συνταγογράφηση και οι ηλεκτρονικές προμήθειες ξεκίνησαν όπως και οι έλεγχοι στις συντάξεις και τα αναπηρικά επιδόματα, έγιναν για πρώτη φορά συντονισμένες ενέργειες ενάντια στους μεγαλοοφειλέτες του δημοσίου, φορολογήθηκαν για πρώτη φορά οι off shore εταιρείες, κ.α. Αν αυτά είχαν ξεκινήσει έστω το 2007, η χώρα δεν θα είχε ανάγκη ποτέ από Μνημόνια. 
Είναι χαρακτηριστικό ότι το θέμα με τη φράση «λεφτά υπάρχουν» δημιουργήθηκε μετά τις εκλογές του 2009, όταν η κυβέρνηση Παπανδρέου έδειξε ότι είχε τη θέληση να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο της πραγματικής σπατάλης χτυπώντας κατεστημένα συμφέροντα, ακριβώς για να χτυπηθεί η ουσία της μεταρρυθμιστικής προσπάθειας. Με αυτό το στόχο στήθηκε μία από τις μεγαλύτερες εκστρατείες παραπληροφόρησης στην ιστορία της χώρας . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου