Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Παρωδία η κατάθεση Βενιζέλου. Με σεξουαλικά υπονοούμενα και αποχές.... η κατάθεση του

Τον αποπροσανατολιστικό της ρόλο έπαιξε για άλλη μια φορά η Χρυσή Αυγή μέσω του Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος δημιούργησε επεισόδιο με αφορμή παρέμβαση του Άδωνη Γεωργιάδη την ώρα που ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής εξέταζε τον Ευ. Βενιζέλο.

Ο Ηλ. Κασιδιάρης διαμαρτυρήθηκε για κάλυψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ από τον βουλευτή της ΝΔ και αποχώρησε από την αίθουσα. Ο Ευ. Βενιζέλος εκμεταλεύτηκε την αναταραχή και... εξήλθε κι αυτός της αίθουσας και "μπλέχτηκε" σε λογομαχία με τον Ηλ. Κασιδιάρη στον διάδρομο. Την ίδια ώρα η Ζωή Κωνσταντοπούλου διαμαρτυρήθηκε έντονα για ευνοϊκή μεταχείριση του Ευ. Βενιζέλου.
«Υπάρχει αυξημένη ένταση λόγω τεστοστερόνης, είναι θέμα ενδοκρινολογικό. Και σε κάθε περίπτωση η ιατρική δεν έχει απαντήσει αν η ψυχιατρική προηγείται της ενδοκρινολογίας ή το αντίθετο», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος στη συνέχεια επέστρεψε στην αίθουσα μαζί με τα μέλη της Επιτροπής. Έπειτα, εκτυλίχθηκε νέο επεισόδιο ανάμεσα στους Κασιδιάρη και Γεωργιάδη με φωνές που ακούστηκαν έξω από την αίθουσα. Ακολούθησε η αποβολή του βουλευτή της Χρυσής Αυγής από τη διαδικασία.
Στα της διαδικασίας, ο πρώην υπουργός Οικονομικών διάψευσε τον Ι.Διώτη, επιμένοντας ότι ο τότε επικεφαλής στο ΣΔΟΕ του παρέδωσε το επίμαχο usb τον Αύγουστο και όχι τον Ιούλιο του 2011. Ο Ευ.Βενιζέλος υποστήριξε εκ νέου μέσα από τη σημερινή κατάθεση ότι δεν αξιοποίησε τη λίστα διότι αποτελούσε προϊόν υποκλοπής από μυστικές υπηρεσίες.
Ωστόσο αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι την ημέρα (8 Ιουλίου) κατά την οποία ο Ι.Διώτης ισχυρίζεται (στην αλλαγμένη του κατάθεση) ότι παρέδωσε το στικάκι στον Ευ.Βενιζέλο, το αρχείο φέρεται να έχει «ανοίξει» από άγνωστο χρήστη 3 φορές. Κατά συνέπεια είναι πολύ πιθανό να ζητηθεί κατ' αντιπαράσταση κατάθεση Διώτη και Βενιζέλου. Το σίγουρο είναι πως η σημερινή παρωδία έχει μεταφέρει το ενδιαφέρον στις βρισιές μεταξύ Κασιδιάρη, Βενιζέλου και Γεωργιάδη και όχι στην βαρύνουσας σημασίας ουσία της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου