Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Άγριος καυγάς Μπατζελή - Βενιζέλου για την οικονομία

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας κ. Κατερίνα Μπατζελή αγανακτισμένη από αυτά που άκουγε στο διευρυμένο ΚΤΕ του ΠΑΣΟΚ στη Bουλή από τον Ευάγγελο Βενιζέλο αναγκάσθηκε και έφυγε.

Η συγκεκριμένη δεν μπορούσε να ακούσει άλλο τα επιχειρήματα Βενιζέλου με τα οποία υποστήριζε αναφανδόν τους Γερμανούς λέγοντας ότι : “Οι Έλληνες φταίνε και όχι οι Γερμανοί οι οποίοι κάνουν μόνο διαπιστώσεις. Οι Έλληνες φταίνε...
που διασκεδάζουν στη Μύκονο και στα άλλα νησιά και αυτά πρέπει να κοπούν.” Λες και όλοι οι Έλληνες διασκεδάζουν στη Μύκονο.

Μάθαμε ότι στον προϋπολογισμό ο κ. Βενιζέλο έχει εγγράψει μηδέν έσοδα το ερώτημα είναι γιατί δεν πιάνει τους φοροφυγάδες.

“Εγώ εδώ δεν ήρθα να κάνω οικονομική πολιτική είπε ο κ. Βενιζέλος, αλλά ηθική πολιτική. Τελικά αυτό που θα περάσει θα είναι ή το εναλλακτικό πρόγραμμα το δικό μου, ή του Σαμαρά”.

Οι βουλευτές του έθεσαν το ερώτημα τι θα γίνει με την Attika Bank, που τη χρησιμοποιούν οι ένοπλες δυνάμεις, εάν δηλαδή κρατικοποιηθεί. Αλλά ο λαλίστατος αντιπρόεδρος τήρησε σιγήν ιχθύος

Μετά από όλες αυτές τις κοροϊδίες που ακούστηκαν μέσα στο ΚΤΕ οικονομίας της Βουλής η κ. Μπατζελή αποχώρησε αγανακτισμένη.

Αυτό είναι το κλίμα που επικρατεί

Του Κώστα Τζεβελέκου από newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου