Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Διέγραψε η Ν.Δ. τον Θύμιο Λυμπερόπουλο

Τη διαγραφή του προέδρου των ιδιοκτητών ταξί ανακοίνωσε το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, μετά από δηλώσεις του Θ.Λυμπερόπουλου, ο οποίος απείλησε ότι «θα λιώσει» τον διοικητή του ΙΚΑ, με αφορμή το ζήτημα της καταβολής των εισφορών των οδηγών ταξί από τους ιδιοκτήτες τις ημέρες των απεργιών.
«Του είπα ότι είναι το μεγαλύτερο φασισταριό. Του είπα ότι εγώ δεν πίνω ούζα στις πλατείες και στις παραλίες. Του είπα ότι θα τον λιώσω μαζί με εσάς την επόμενη φορά που δεν θα πάρει πίσω αυτήν εγκύκλιο», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ μιλώντας στην απεργιακή συγκέντρωση των ιδιοκτητών ταξί.

«Ο κ. Λυμπερόπουλος διαγράφεται από τη Νέα Δημοκρατία. Αυτά που λέει ο Αντώνης Σαμαράς τα εννοεί» ανακοίνωσε λίγο αργότερα ο εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Γιάννης Μιχελάκης.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ.Λυμπερόπουλος δεν ήταν ένα απλό στέλεχος της ΝΔ, αλλά αναπληρωτής γραμματέας παραγωγικών τάξεων του κόμματος.
Ο πρόεδρος των ιδιοκτητών ταξί Θύμιος Λυμπερόπουλος, στην ίδια συγκέντρωση, προχώρησε σε προκλητικές δηλώσεις και κατά της κυβέρνησης, προειδοποιώντας ότι δεν έχει δει ακόμη τίποτα από τις αντιδράσεις των αυτοκινητιστών.
«Δεν θα πεθάνουμε μόνοι μας, θα πάρουμε κι άλλους μαζί μας» είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι θα μας νιώσουν τόσο κοντά, που δεν θα μπορούν να αναπνεύσουν», είχε πει για να συνεχίσει λέγοντας ότι το νομοσχέδιο Ραγκούση για την απελευθέρωση της αγοράς των ταξί «δεν θα φτάσει στη Βουλή, επειδή η κυβέρνηση κρέμεται σε μια κλωστή».
Να σημειωθεί ότι λίγες μέρες νωρίτερα ο Αντώνης Σαμαράς με δήλωσή του είχε προειδοποιήσει εμμέσως τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ, όταν είχε ξεκαθαρίσει ότι «είμαι αντίθετος με όσους νοιάζονται μόνο να διατηρήσουν τα προνόμιά τους, με όσους απειλούν να κατεβάσουν τους διακόπτες, με όσους θεωρούν δικαίωμά τους να παραλύουν την οικονομική ζωή της πόλης με καθημερινές πορείες».
Στη συνέχεια ακολούθησε συνάντηση των δύο ανδρών, στην οποία φάνηκε να εκτονώνεται η υπόγεια αντιπαράθεση, αλλά η εκ νέου εμπρηστική στάση του κ.Λυμπερόπουλο φαίνεται ότι εξάντλησε την υπομονή του προέδρου της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου