Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΝΔΟΤΙΣΜΟΥ


Συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από την εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ στις 4/10/2009. Δύο χρόνια μετά ηχούν ως κακόγουστο αστείο οι ψεύτικες προεκλογικές εξαγγελίες του κ. Παπανδρέου και των στελεχών του:
«Λεφτά υπάρχουν…»
«Η Ελλάδα θα γίνει η Δανία του Νότου»
«Θα δώσουμε αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις».
Σήμερα η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είναι κυβέρνηση μειωμένης λαϊκής αποδοχής και ανοχής. Το αποδεικνύουν όλες οι δημοσκοπήσεις και η λαϊκή οργή που εκφράζεται καθημερινά.

Τα τελευταία δύο χρόνια που βρίσκεται στην εξουσία δεν τήρησε καμία προεκλογική του δέσμευση, δεν πέτυχε κανέναν από τους στόχους που έθεσε, εξαπάτησε τον ελληνικό λαό, διέσυρε και διασύρει την Ελλάδα στο εξωτερικό, υποθηκεύει την εθνική μας ανεξαρτησία, υποδούλωσε την χώρα στην Τρόικα και καθημερινά εξαγγέλλει και εφαρμόζει αντιλαϊκά και άδικα μέτρα.
Αντί για αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις λειτούργησε ως «πορτοφολάς», λεηλάτησε και λεηλατεί το εισόδημα μισθωτών και συνταξιούχων, τα «λουκέτα» στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις μπαίνουν τα ένα μετά το άλλο. Η ακρίβεια και η ανεργία καλπάζουν ανεξέλεγκτα. Οι εργασιακές σχέσεις ελαστικοποιούνται και οι κατακτήσεις των εργαζομένων ξεθεμελιώνονται. Ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα χάνονται. Τα άδικα χαράτσια και η άγρια φορολογία δεν έχουν τελειωμό. Σχεδιασμοί ζωής και οικογενειακοί προγραμματισμοί ανατρέπονται. Η καθημερινότητα επιβαρύνεται. Περικοπές παντού, σε Υγεία, Κοινωνική Προστασία, Αναπτυξιακές Δράσεις κτλ. Η κοινωνία μας τελεί υπό διωγμό…
Μέσα σ’ αυτόν τον  ορυμαγδό στήνει «κομματικό» κράτος και είναι άξιο απορίας που υπάρχει ακόμα η κομματική «νομενκλατούρα» και οι «βολεμένοι-άβουλοι» κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του κυβερνώντος κόμματος που στηρίζουν αυτή την ανερμάτιστη, αδιέξοδη και επικίνδυνη κυβερνητική πολιτική. Είναι απομονωμένοι από την κοινωνία και εκτίθενται ανεπανόρθωτα καθημερινά. Μάταια αναζητείται υπευθυνότητα και κοινωνική ευαισθησία…
Στην εφεδρεία - το τελευταίο αιφνιδιαστικό εφεύρημα αυτής της Κυβέρνησης - που θέλει να οδηγήσει 30.000 μισθωτούς στην αβεβαιότητα και στην ανεργία, θα οδηγήσει το σύνολο της κοινωνίας μας τον κ. Παπανδρέου και την επικίνδυνη για τον τόπο κυβερνητική παρέα του.
Ο ελληνικός λαός εξαπατήθηκε πολλαπλώς από το ΠΑΣΟΚ, όμως έχει μνήμη και κρίση και είναι βέβαιο ότι τα αντανακλαστικά του και η αγωνιστικότητά του θα ανατρέψουν τη χειρότερη Κυβέρνηση που γνώρισε η Ελλάδα και θα φέρουν την ελπίδα και το χαμόγελο στον τόπο.

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ


Από τη ΔΑΚΕ/Π.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου