Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Σίγησαν τα BlackBerry ..

Στην αρχή σίγησαν τα BlackBerry σε Ευρώπη, Αφρική και Μέση Ανατολή. Χιλιάδες χρήστες σε αυτές τις περιοχές ανέφεραν προβλήματα στις υπηρεσίες email και instant messaging
Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι η κατάσταση είχε αρχίσει να βαίνει προς ομαλοποίηση, τα προβλήματα επεκτάθηκαν και στη Νότια Αμερική. Σα να μην έφταναν όλα αυτά, η λαίλαπα χτύπησε την Τετάρτη και τη Βόρεια Αμερική.


Πριν από λίγες ώρες, η εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία το email και ο messenger λειτουργούν πλέον κανονικά σε όλες τις περιοχές. Δε συμβαίνει, όμως, το ίδιο με το browsing, το οποίο σε πολλές περιπτώσεις είναι εκτός λειτουργίας στην Ευρώπη και τις γειτονικές περιοχές, αλλά και σε συσκευές της Νότιας Αμερικής που εξυπηρετούνται από συγκεκριμένους παρόχους.

Η RIM απέδωσε τις δυσλειτουργίες σε εσωτερικό σφάλμα και ζήτησε συγνώμη από όλους τους πελάτες της που επηρεάστηκαν λίγο ή πολύ από τα προβλήματα στο δίκτυο.

Το αλαλούμ αυτής της εβδομάδας είναι το τελευταίο πράγμα που ήθελε να ζήσει η RIM αυτό τον καιρό. Η αγορά εκτιμά ότι η εταιρεία βρίσκεται σε σταυροδρόμι και δεν αποκλείεται να εξαγοραστεί μέσα στο επόμενο διάστημα από μεγάλο όνομα του χώρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου