Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Συναντήσεις Παπανδρέου με υπουργούς

Σε εξέλιξη είναι οι διαδοχικές συναντήσεις με μέλη της κυβέρνησης που έχει σήμερα, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι, ο Πρωθυπουργός της χώρας, Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να συζητήσουν την πορεία του κυβερνητικού προγράμματος. 
Παράλληλα, κοινή συνεδρίαση, με διευρυμένη σύνθεση, έχουν οι ΚΤΕ Εσωτερικών - Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ για το πολυνομοσχέδιο. Οι επαφές του κ. Παπανδρέου με του υπουργούς που μετέχουν στην Κυβερνητική Επιτροπή είναι ήδη σε εξέλιξη. 

Ο Πρωθυπουργός υποδέχθηκε πρώτο στο γραφείο του στη Βουλή, τον υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέα Λοβέρδο και αναμένεται να ακολουθήσουν διαδοχικές συναντήσεις με την υπουργό Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου, τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκανδαλίδη, τον υπουργό Εσωτερικών Χάρη Καστανίδη, και τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννη Ραγκούση.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκονται θέματα των υπουργείων, στο πλαίσιο της παρακολούθησης και υλοποίησης του κυβερνητικού προγράμματος.
Στο μεταξύ, το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών "Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, ενιαίο μισθολόγιο-βαθμολόγιο, εργασιακή εφεδρεία και άλλες διατάξεις εφαρμογής του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015", βρίσκεται στο επίκεντρο της κοινής συνεδρίασης των Κοινοβουλευτικών Τομέων Εργασίας (Κ.Τ.Ε.) Εσωτερικών και Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ το μεσημέρι.
Οι δύο ΚΤΕ συνεδριάζουν με διευρυμένη σύνθεση, παρουσία των υπουργών Ευάγγελου Βενιζέλου, Δημήτρη Ρέππα και Γιώργου Κουτρουμάνη, προκειμένου οι κυβερνητικοί βουλευτές να ενημερωθούν για το νομοσχέδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου