Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Σαμαρά σε Καραμανλή έχω μήνυμα . Καραμανλής σε Σαμαρά είμαι μάχιμος

Ένα κρυφό μήνυμα για τον τέως πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή περιείχε η πρόσφατη τοποθέτηση του Αντώνη Σαμαρά στην πρόσφατη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος αλλά μόνον όσοι γνωρίζουν καλά τους κώδικες της Κεντροδεξιάς το αποκρυπτογράφησαν.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ απέρριψε, ως γνωστόν, τις "εξωθεσμικές λύσεις" και τους "θεόσταλτους σωτήρες". Το πρώτο σκέλος του μηνύματος αφορούσε συγκεκριμένα ΜΜΕ που υποστηρίζουν την ιδέα της οικουμενικής κυβέρνησης.Το δεύτερο απευθυνόταν στον Καραμανλή.
Αυτόν εννοούσε ο Σαμαράς όταν μιλούσε για "θεόσταλτους σωτήρες". Οι παλαιότεροι θα θυμούνται ότι αυτό το...παρατσούκλι, "θεός" δηλαδή, είχαν κολλήσει κάποτε στον ιδρυτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Καραμανλή οι φανατικοί οπαδοί του. 

Αυτό και επελέγη τώρα σε μια παραλλαγή για να σταλεί μήνυμα στον ...ανιψιό καθώς τα δημοσιεύματα στον κυριακάτικο τύπο περί σχεδίου επιστροφής του Κώστα Καραμανλή έδιναν και έπαιρναν.
Ο Καραμανλής πήρε το μήνυμα αμέσως, το αποκωδικοποίησε και το επέστρεψε. Με δήλωση του Ευάγγελου Αντώναρου ανακοίνωσε την απόφαση του να είναι ξανά υποψήφιος Βουλευτής στην Θεσσαλονίκη. "Ο Κώστας Καραμανλής θα ξανατιμήσει" τη Θεσσαλονίκη, είπε ο τέως κυβερνητικός εκπρόσωπος . Σχετικά γράψαμε το πρωϊ  Αμφίβολο αν προηγήθηκε συννενόηση με την ηγεσία για την απόφαση αυτή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου