Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Κοίτα να δεις που η Υπουργός Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρπίλη θα γίνει η φωνή του ΠΑΣΟΚ.


Στο δελτίο ειδήσεων του Μega όλα τα καλά παιδιά (Υπουργοί) που έχουν ατζέντα δελφίνου έβαλα τα κοκοράκια τους να λαλούν κατά της κας Μπιρπίλη για όσα δήλωσε στα ΝΕΑ σήμερα. Δηλαδή τα αυτονόητα για όσους έχουν μια ελάχιστη σοσιαλιστική συνείδηση και δεν είναι Σοσιαλοφιλελεύθεροι.

Σύμφωνα και με κεντρικά blog πολλοί Υπουργοί – γράφουμε σχετικά στην επόμενη ανάρτηση  μια από τους υπουργούς η  Άννα Διαμαντοπούλου- φέρεται να υποστήριξε ότι "τέτοιες δηλώσεις γελοιοποιούν την κυβέρνηση στην Ευρώπη, αφού ήδη δεσμευθήκαμε για αποκρατικοποιήσεις ύψους 50 δισ. ευρώ". Μάλιστα, ζήτησε να υπάρξει "επανόρθωση" των δηλώσεων Μπιρμπίλη από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, "απειλώντας" ότι αν δεν γίνει αυτό, θα διαφοροποιηθεί η ίδια δημόσια.

Το Συμβουλή μας Άννα μην το κάνεις ….
Άννα αν είναι αλήθεια η επικοινι στωνία γιατί πειράχτηκες ;
Σε πείραξε, τι θα πούνε οι φίλο σου στην Ευρώπη;
 Ή επειδή, η ίδια πρέπει να έχεις σοσιαλιστική συνείδηση και την έχασες;
Είπε ποτέ ο ΓΑΠ ότι στο πακέτο είναι η ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ ; 
Δεν σκέφτηκες λόγω των επαφών και των στενών δεσμών της Τίνας με το περιβάλλον του Πρωθυπουργού είναι η φωνή του και ο  ίδιος πιθανό να μην θέλει να φύγουν αυτά τα εργαλεία ανάπτυξης της χώρας.

Δεν θέλει να χαθούν εργαλεία που η κυβέρνηση Σημίτη κατάργησε επειδή του το ζήτησαν συμφέροντα όπως η ΕΤΒΑ και τώρα ο Χρυσοχοίδης κοιτά… πως… μπορεί  και υπάρξει φως ανάπτυξης.
Δεν συζητάμε να πούμε δημόσια στην Τίνα μπράβο που αντιστέκεται έστω και αν έχει την πληροφορία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου