Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Θ. Μπουραντάς: Ορισμένοι ψάχνουν να βρουν προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν


Ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας, Θανάσης Μπουραντάς απαντά σε δημοσιεύματα που θέλουν οι σχέσεις του με τον Περιφερειάρχη Στ.Ελλάδας να περνούν κρίση. "Ο Περιφερειάρχης γνώριζε εξ αρχής, ότι η κάθοδος στις εκλογές του Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, είχε σαν πρώτο στόχο την προώθηση του βασικού οδικού δικτύου του Νομού και ορισμένα άλλα σημαντικά προβλήματα".

Στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, Θανάση Μπουραντά επισημαίνεται:
Τις τελευταίες ημέρες ακούμε και διαβάζουμε από διάφορα μέσα ενημέρωσης στην Εύβοια φανταστικά σενάρια που αναφέρονται στις σχέσεις του Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας με τον Περιφερειάρχη Στερεάς κ. Περγαντά.
Είναι αλήθεια ότι αυτή την περίοδο δεν υπάρχουν πολλές ειδήσεις, σε τοπικό επίπεδο και ορισμένοι αξιοποιούν τη φαντασία τους και αναπτύσσουν διάφορες ιστορίες που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα γιατί πιστεύουν ότι με αυτό τον τρόπο θα διατηρήσουν το ενδιαφέρον των αναγνωστών και των ακροατών.
Είναι ομολογουμένως εντυπωσιακό να διακυβεύονται τα συμφέροντα της Εύβοιας, να μας έχουν πει πολύ καθαρά ότι δεν πρόκειται να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα του απαράδεκτου οδικού δικτύου, γεγονός που σημαίνει ότι θα συνεχίσουν να χάνονται, για πολλά ακόμα χρόνια, ανθρώπινες ζωές και εμείς περί άλλα να τυρβάζουμε.
Ψάχνουν ορισμένοι να βρουν προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν, όπως είδαμε πρόσφατα σε κάποιο μέσο ενημέρωσης στην έδρα της Περιφέρειας, εμφάνισε στην ιστοσελίδα του, περίπου ως έγκλημα, το γεγονός ότι στο έγγραφο προς τον κ. Μ. Χρυσοχοΐδη αναφέρθηκε η φράση «o νομός της Εύβοιας».
Αυτό κατά την άποψη των συντακτών, αποτελεί αποσχιστική ή αυτονομιστική τάση, κάτι που υπονομεύει την ενότητα της Περιφέρειας.

Για την ταμπακιέρα όμως, δηλαδή για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Εύβοια και πώς αυτά θα αντιμετωπιστούν και τι θα γίνει με τις εκατοντάδες νεκρούς και τους χιλιάδες τραυματίες που έχουμε τα τελευταία χρόνια κανένα ενδιαφέρον.
Δεν δικαιολογείται όμως οι Ευβοείς που ζουν το πρόβλημα καθημερινά, να το προσπερνούν με τόση ευκολία.
Και για να τελειώνουμε με όλα αυτά τα σενάρια έχουμε να πούμε τα εξής:
Έχει ξεκαθαριστεί απολύτως, ότι τις σχέσεις όλων μας τις διέπει η ειλικρίνεια, η καθαρότητα και η εντιμότητα.
Υπηρετούμε τους θεσμούς αρκετά χρόνια τους σεβόμαστε, όπως και τα πρόσωπα που τους υπηρετούν.
Οι προσωπικές σχέσεις με τον Περιφερειάρχη ήταν πάντα καλές χωρίς προβλήματα.
Γνωρίζει από την αρχή, ο Περιφερειάρχης, ότι η κάθοδος στις εκλογές του Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, είχε σαν πρώτο στόχο την προώθηση του βασικού οδικού δικτύου του Νομού και ορισμένα άλλα σημαντικά προβλήματα.
Ο ίδιος άλλωστε κάνει ότι είναι δυνατό για αυτά τα προβλήματα, όπως και για όλα τα προβλήματα που απασχολούν την Περιφέρεια και τις Περειφερειακές Ενότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου