Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Το μοντέλο των νταβατζήδων εξέπνευσε μαζί με το πολιτικό σύστημα

Είναι πλέον σαφές ότι οι κυβερνητικοί είναι εκεί που είναι  για να κάνουν την λάντζα των εγχώριων εκδοτών που θέλουν σταθερότητα, των τραπεζιτών που θέλουν χρήμα  των εργολάβων που θέλουν τα ταμεία των διοδίων και ότι ταμείο υπάρχει, και  ξένων καπιταλιστών που θέλουν τα λεφτά τους. Το μνημόνιο δεν έχει καμία εθνοσωτήρια δόξα. Το μνημόνιο είναι προδοτικό,  χτύπα την Ελληνική κοινωνία και  -ποτέ μην ξεχαστεί αυτό-, έχει την υπογραφή του Παπανδρέου και την στήριξη όλων των νταβατζήδων.
Με το μνημόνιο  κάθε τι παρασιτικό που υπάρχει  στην χώρα  και έχει σκαρφαλώσει επί χρόνια στο παραγωγικό κομμάτι της για να τραφεί,  εξαπολύει την τελική  αυτοκαταστροφική επίθεση μέσω της οποίας ο παραγωγικός τομέας της οικονομίας θα καταστεί  κλινικά νεκρός.
Παρόλα αυτά  το κάνει γιατί έχει επικρατήσει γύρω μας “το ο θάνατος σου η ζωή μου”. Το μνημόνιο εμπεριέχει  και δίνει στην αναμέτρηση ένα τελεολογικό χαρακτήρα  όπου όποιος χάσει χάνεται. Αναμετριέται η συντήρηση του ευρώ και του μοντέλου των νταβατζήδων,  με την πρόοδο ενός αναθεωρητικού δρόμου ο όποιος δεν είναι εξ ανάγκης έκτος ευρώ αλλά που σε κάθε περίπτωση εμπεριέχει αναθεώρηση. (χρέους, σχέσεων, στρατηγικών στόχων).
Η σύγκρουση καθημερινά κλιμακώνεται παντού, και μπορεί τα ΜΜΕ να κρατούν ακόμη την γιαγιά και τον παππού στο καναπέ τους αλλά έτσι και αλλιώς στο δρόμο δεν θα έκαναν και πολλά. Εκτιμώ ότι με το πρώτο  γενικευμένο τσαφ στους δρόμους   τα παράσιτα θα επιχειρήσουν   καταστολή ή θα  ζητήσουν χρόνο για να πάνε σε εκλογές.
Το Μαξίμου διαρρέει (χασαπόπουλος) απόψε είπε ένα ναυαγήσει η σύνοδος του ευρωγκρουπ τον Μάρτιο τότε υπάρχει λόγος και υλικό για εκλογές…. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για δικαιολογία για να μην φανεί η απώλεια ελέγχου. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να στηριχτεί στην Ντόρα και τον Κουβέλη.
Η τελευταία ευκαιρία για τα παράσιτα είναι η  αλλαγή του συντάγματος των χωρών υπό τις διαταγές της Μερκελ  θέμα το οποίο μοιάζει να λήγει αρνητικά.  Οπότε απομένει η ντροπή της Προδοσίας.  Στο ενδιάμεσο τα λάθη των κυβερνητικων  απειλούν να βάλουν φωτιά το κάμπο ανά πάσα στιγμή καθιστώντας τους επικινδύνους πυρπολητές, όμως  και η ΝΔ βρίσκεται με το ένα πόδι στο Τάφο και ξεδοντιασμένη  καθώς ο ο Παπανδρέου εφαρμόζει την πιο δεξία πολιτική που είδαμε ποτέ στον πλανήτη.  Το πολιτικό σύστημα  λοιπόν εξέπνευσε μαζί με τον μοντέλο των νταβατζήδων. Τα πράγματα βρίσκονται στο χειρότερο δυνατό σημείο σε κάθε επίπεδο κι οι εξελίξεις είναι πλέον πολύ πυκνές. Πρακολουθούμε την κατάρρευση…
Αυτή θα είναι η δεύτερη κυβέρνηση που πέφτει από τα blogs και τα Νεα μέσα, τα όποια δεν αποτελούν συγκροτημένα συμφέροντα που ελεγχονται, αλλά εκφράζουν  εκατομύρια συγκροτημένους πολίτες. Ο κόσμος μας  λοιπόν δεν θα είναι ποτέ πια ίδιος. Η δημοκρατία υποχρεούται να λειτουργήσει 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρε τον χρόνο  και όχι  περιστασιακά κάθε 4 χρόνια ή όποτε συμφέρει…
Αυτή είναι η πιο σημαντική αλλαγή των καιρών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου