Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Προκήρυξη για τα μάτια του κόσμου

Πέφτει δούλεμα στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου για το συμπαραστάτη του δημότη! 
Μια προκήρυξη για τα ... μάτια του κόσμου εξέδωσε ο δήμαρχος Κύμης- Αλιβερίου, για την υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους να καταλάβουν τη θέση του συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο Δήμο.
Η επιλογή του συμπαραστάτη θα γίνει με μυστική ψηφοφορία του Δημοτικού Συμβουλίου και με πλειοψηφία των δύο τρίτων (2/3) του συνόλου των μελών του. Η εν λόγω συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 27 Φεβρουαρίου.
Το ότι η προκήρυξη είναι για τα μάτια του κόσμου φαίνεται από το γεγονός ότι αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι την έναρξη της αποφασιστικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.  
Ας υποθέσουμε ότι έρχονται την τελευταία στιγμή πέντε δημότες εγνωσμένου κύρους και εμπειρίας, με τίτλους σπουδών και συστάσεις. Πότε θα προλάβουν οι σύμβουλοι να ελέγξουν τον φάκελό τους και να αποφασίσουν για τον καταλληλότερο, αφού πρέπει να ψηφίσουν την ίδια μέρα;
Κακά τα ψέμματα, αυτές οι θέσεις είναι προαποφασισμένες από το Δήμαρχο, ο οποίος έχει βολιδοσκοπήσει και τους συμβούλους για να εξασφαλίσει την εκλογή του εκλεκτού του. Άρα λοιπόν μην κάνει κανένας .... ξεκάρφωτος τον κόπο να καταθέσει αίτηση, γιατί θα...φάει τα μούτρα του. πηγή egnomi.gr (ΕΥΒΟΙΚΗ ΓΝΩΜΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου