Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Αδοξο τέλος είχε η αγορά του ΔΑΡΙΓΚ από τον Δήμο


Στη  χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλκίδας έπεσε η αυλαία για να αλλάξει η εικόνα της πόλης και μια από τις βασικές εκλογικές δεσμεύσεις του Δημάρχου.
Ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Θανάσης Ζεμπίλης, είπε πως υπάρχει πλήρες αδιέξοδο σε ότι αφορά την αγορά  του ΔΑΡΙΓΚ. «Οι όποιες ελπίδες, προσδοκίες είχα, εξανεμίστηκαν υπό τις παρούσες οικονομικές συνθήκες» τόνισε.

 Έντονη είναι η αντίδραση εργαζομένων που βρίσκονταν στην αίθουσα του Συμβουλίου οι οποίοι ζητούν να αποζημιωθούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Το λόγο πήρε ο Νομικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Κοκοβός ο οποίος, απευθυνόμενος στον Δήμαρχο, είπε «Το θέμα του ακινήτου απασχολεί τους εργαζομένους από το 2004 και φτάσαμε στο 2011. Μέχρι πριν λίγο καιρό οι εργαζόμενοι πιστεύαμε πως αυτό το περιουσιακό στοιχείο θα πήγαινε στο Δήμο. Μας είχατε υποσχεθεί Δήμαρχε πως θα βγάζατε μια ανακοίνωση και θα καθιστούσατε γνωστό ότι ο Δήμος δεν ενδιαφέρεται αλλά θα κάνει ότι μπορεί για την εκμετάλλευση του ακινήτου. Ζητάμε μία δέσμευση από τον Δήμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου