Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Κώστας Μαρκόπουλος: «Ο έλεγχος της Εκτελεστικής εξουσίας θα είναι συνεχής…»

«Απαράδεκτοι είναι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι έχουν αφήσει την κατασκευή του νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας στο έλεος του Θεού. Καμία ενέργεια, καμία προσπάθεια, καμία αντίδραση από πλευράς τους που κόπηκαν τα χρήματα.
Δόθηκαν αλλού και έμειναν για το νέο Νοσοκομείο μόνο 22εκ. ευρώ», δήλωσε μεταξύ άλλων σήμερα το πρωί στο ΡΑΔΙΟ ΕΝΑ και στην εκπομπή του Μάνου Παπαμακάριου ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ. και βουλευτής Ευβοίας Κώστας Μαρκόπουλος.

Σε σχετική ερώτηση απήντησε πως η κόντρα του με τον Αντιπεριφερειάρχη Θανάση Μπουραντά είναι μόνο πολιτική. «Η δουλειά μου δεν είναι να ψηφίζω μόνο νόμους στη Βουλή.
Η δουλειά μου είναι να τιμώ τους Ευβοείς που με ψήφισαν και να προσπαθώ να βρω λύσεις στα προβλήματα του νομού. Θα συνεχίσω να ελέγχω την κυβέρνηση. Θα συνεχίσω να ελέγχω την Εκτελεστική εξουσία, είτε αυτή έχει το όνομα του κυρίου Μπουραντά, είτε του Περγαντά, είτε του οποιουδήποτε Δημάρχου.
Εμείς οι πολιτικοί, δίνουμε λογαριασμό στους πολίτες και εγώ θα κληθώ να απαντήσω για ποιο λόγο η Εύβοια είναι τελευταία σε έργα. Γι’ αυτό και ο έλεγχος της Εκτελεστικής εξουσίας θα είναι συνεχής…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου