Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Πρόκληση από τομεάρχη της Ν.Δ. εναντίον του Αντώνη Σαμαρά !!

Εναντίον της επίσημης κομματικής γραμμής της Νέας Δημοκρατίας που έχει ζητήσει πρόωρες εκλογές τάχθηκε ευθέως σήμερα ο βουλευτής Κοζάνης, Μιχάλης Παπαδόπουλος προκαλώντας δυσφορία στην Συγγρου.
Ο κ. Παπαδόπουλος ο οποίος είναι και τομεάρχης Μεταφορών της Ν.Δ. μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash αμφισβήτησε ευθέως την θέση του προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά περί πρόωρων εκλογών.

Είπε, χαρακτηριστικά, ο βουλευτής: «Εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν δύο λογικές. Η μια λογική είναι αυτή που λέει ότι είναι επιτακτική ανάγκη να φύγουν αυτοί οι άνθρωποι οι οποίοι δουλεύουν χωρίς προοπτική, δεν έχουν κανένα πρόγραμμα, εφαρμόζουν μέτρα τα οποία δεν αποδίδουν... Αυτή είναι η μια λογική. Και η δεύτερη λογική είναι ότι αν η χώρα πάει σε εκλογές σήμερα κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα συμβεί αύριο, ποια θα είναι η κατάσταση της χώρας και πόσο θα επιδεινωθεί, είμαι εναντίον των πρόωρων εκλογών. Η Νέα Δημοκρατία ΚΑΙ πρέπει ΚΑΙ μπορεί να έχει μια ισχυρή εντολή για τον ελληνικό λαό στις επόμενες εκλογές. Η λογική των επόμενων και των μεθεπόμενων εκλογών είναι μια λογική η οποία είναι καταστροφική για την χώρα.» 
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου