Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Σταυρούλα Οικονομέα προς τον Γραμματέα της ΠΕ ΠΑΣΟΚ Στερεάς: Ζητάω την σύγκλιση της ΠΕ, Διαλύουμε την κοινωνία, την οδηγούμε στην φτώχια και δεν συζητάμε!!!


Το τελευταίο διάστημα βιώνουμε την εξέλιξη των μέτρων του μνημονίου, τα οποία οδηγούν στην αποδόμηση των υφιστάμενων κοινωνικών και αναπόφευκτα πολιτικών δομών.
Η εξέλιξη των μέτρων είναι επώδυνη ιδιαίτερα για την μεσοκατώτερες κοινωνικές τάξεις και στρώματα.  Η κορύφωση της ανεργίας,  εξάπλωση της φτώχειας είναι  συνακόλουθα προβλήματα κοινωνικής συνοχής.
Το υφιστάμενο κοινωνικό κράτος είναι ανήμπορο να αντιμετωπίσει τα πρωτόγνωρα κοινωνικά προβλήματα που ανακύπτουν.  

Οι συνθήκες αυτές που έχουν δημιουργηθεί οδηγούν αναπόφευκτα και στην αποδόμηση του Κινήματος μας, και εμείς  όχι μόνο αδυνατούμε να παρέμβουμε στις εξελίξεις αλλά έχουμε σταματήσει να κάνουμε και τον οποιοδήποτε πολιτικό  διάλογο , παραμένοντας αδρανείς, απλοί θεατές και αυτοπαγιδευμένοι .
Γι’ αυτό λοιπόν θεωρώ ότι σ αυτή την κρίσιμη συγκυρία επιβάλλεται η έκτακτη σύγκλιση του οργάνου σε σύντομο  χρονικό διάστημα, (Περιφερειακή Επιτροπή) προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση , και ως κατεξοχήν πολιτικό όργανο που είμαστε να τοποθετηθούμε σχετικά με την τρέχουσα πολιτική συγκυρία .

                      Χαλκίδα 5/10/2011
ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΜΕΛΟΣ Π.Ε. ΠΑΣΟΚ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου