Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

«Εμφύλιος» Φαήλου - Κυριάκου σε μπλε φόντο

Νέο μέτωπο άνοιξε στη Νέα Δημοκρατία, ύστερα από τη δημόσια εκτίμηση του ατύπου συμβούλου του Αντώνη Σαμαρά, Φαήλου Κρανιδιώτη, ότι οι φιλελεύθεροι αποτελούν μειοψηφία στη Νέα Δημοκρατία. Το γάντι σήκωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα 99,5», ότι είναι «άκομψο» να μιλά για στελέχη του κόμματος ένας «όψιμος» Νεοδημοκράτης.  Απάντηση του  Φ. Κρανιδιώτη για αγωνιστές στο Κολωνάκι και  στη Αράχωβα!!!
Η δήλωση του Κ. Μητσοτάκη
"Τον κ. Κρανιδιώτη δεν τον γνωρίζω προσωπικά και δεν τον έχω συναντήσει ποτέ μου. Υπάρχει ένας λόγος γι' αυτό και είναι ότι, εξ όσων αντιλαμβάνομαι, έχει ενταχθεί πάρα πολύ πρόσφατα στη Νέα Δημοκρατία", ανέφερε ο βουλευτής του κόμματος. " Είναι γνωστοί οι αγώνες του για τον Οτσαλάν και τον Αραφάτ, αλλά για τη Ν.Δ., εξ όσων γνωρίζω, δεν έχει δώσει κανέναν αγώνα", πρόσθεσε.
Στην ίδια συνέντευξη, ο Κυρ. Μητσοτάκης διαφώνησε με τη λογική των διαγραφών στελεχών, επειδή εξέφρασαν διαφορετική άποψη, αλλά διαφώνησε με τις αναφορές του Σωτ. Χατζηγάκη σε "ακροδεξιά σταγονίδια" στη Ν.Δ. 

Η  απάντση   του  Φ. Κρανιδιώτη!!
Σκληρή ήταν η απάντηση του Φαήλου Κρανιδιώτη. Ο σύμβουλος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας έκανε σε αυτήν αναφορές τόσο στην υπόθεση Siemens, όσο και στον πατέρα του Κυριάκου Μητσοτάκη και πρώην πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο.
«Αγωνιστικές κινητοποιήσεις στο Κολωνάκι, την Μύκονο και την Αράχοβα δεν έχω κάνει, τα τιμολόγια μου είναι πληρωμένα στην ώρα τους, τις τιμές της αγοράς τις γνωρίζω και δεν είμαι πορφυρογέννητος. Δεν παρέλαβα από τον πατέρα μου κανένα πολιτικό τιμάριο, μόνο το παράδειγμα του» δήλωσε.
Όσον αφορά στη σχέση του με τη Ν.Δ. ανέφερε πως «στις 4 Οκτωβρίου 2009, όπως και πριν επί χρόνια, ψήφισα Ν.Δ. και Κώστα Καραμανλή, το οποίο στήριξα και με κείμενα μου προεκλογικά. Κάποιοι άλλοι δεν είμαι σίγουρος και τι ψήφισαν και τι εύχονται». 

Παρέμβαση Βαρβιτσιώτη
Στην αντιπαράθεση παρενέβη και ο Μιλιτάδης Βαρβιτσιώτης. "Eγώ τον κ. Κρανιδιώτη ως στέλεχος της ΝΔ πάντως δεν τον γνωρίζω. Ξέρω ότι έβαλε μια φορά υποψηφιότητα για την κεντρική επιτροπή του κόμματος, και δεν εξελέγη, μάζεψε 10-12 σταυρούς, κάτι τέτοιο" , δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό  "ΑΝΤ1 97,2".
"Περιφέρεται ως στενός φίλος του Αντ. Σαμαρά, τι να σας πω τώρα αν αυτό αποτελεί πολιτική θέση, για μένα δεν αποτελεί πολιτική θέση", πρόσθεσε ο βουλευτής για τον άτυπο σύμβουλο του προέδρου της Ν.Δ.
Σχολίασε την αναφορά του Φ. Κρανιδιώτη περί ομάδας στο εσωτερικό του κόμματος που πρεσβεύει την 'κοινωνική ανθρωποφαγία", λέγοντας πως "δηλώσεις οι οποίες έχουν και παραληρηματικό χαρακτήρα δεν μπορώ να τις σχολιάζω".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου