Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΣΟΚ -ΝΔ, 1-3 στις διαρροές

Στο ΠΑΣΟΚ την αρχή έκανε ο Τσετίν Μαντατζή ο οποίος είπε ξεκάθαρα ότι δεν μπορεί να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης σε μια κυβέρνηση στην οποία συμμετέχουν ακροδεξιοί. (διαβάστε την είδηση)

ΝΔ Στην πόρτα Καμμένος,  Γιαννάκης και Σταμάτης;
Ο βουλευτής επίσης της ΝΔ Μιχαήλ Γιαννάκης το άφησε να αιωρείται, λέγοντας: "Δεν έχουμε το δικαίωμα να δώσουμε εν λευκώ ψήφο εμπιστοσύνης, εάν δεν ξεκαθαριστεί το χρονοδιάγραμμα της νέας Κυβέρνησης". Ζήτησε δηλαδή από τον Λ.Παπαδήμο να ξεκαθαρίσει την ημερομηνία εκλογών.


Εκτός από τον Πάνο Καμμένο που ξεκάθαρα έχει πει ότι δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και ο Δημήτρης Σταμάτης το άφησε σήμερα ανοικτό.

Όπως ειπε ο βουλευτής της ΝΔ στη  ΝΕΤ FM, θα περιμένει να ακούσει τον κ. Σαμαρά αλλά και τη δευτερολογία του πρωθυπουργού και του κ. Καρατζαφέρη για να αποφασίσει τι θα πράξει, ενώ σημείωσε ότι η ομιλία του κ. Παπαδήμου ήταν ενός τραπεζίτη, όμως αυτές οι τοποθετήσεις δεν τον ικανοποιούν.

Νωρίτερα ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΝΔ Ι.Τραγάκης είπε ότι όποιος καταψηφίσει την κυβέρνηση θα διαγράφεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου