Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Nέο σίριαλ στο ΠΑΣΟΚ με Πολυζωγόπουλο

Χοντραίνουν» τα πράγματα στο ΠΑΣΟΚ .Το νέο μέρος του σίριαλ που εξελίσσεται περιλαμβάνει δριμεία επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου, από  το παλαιό στέλεχος του Κινήματος, πρώην πρόεδρος της ΓΣΕΕ και σημερινό πρόεδρο της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής κ. Χρ.Πολυζωγόπουλο- παλιό οπαδό του Παπανδρέου.

Σε επιστολή του χαρακτηρίζει τις κινήσεις του κ. Παπανδρέου που οδήγησαν στην σημερινή κυβέρνηση στην οποία «συμμετέχουν ακροδεξιοί», ως «τεράστιο πολιτικό ατόπημα» για το οποίο ο ίδιος φέρει ευθύνη. «Ατόπημα που δημιουργεί τεράστιες σκιές στην ιστορία και την πορεία της παράταξης και θα έχει τραγικές συνέπειες για το μέλλον της», σημειώνει ο παλαιός συνδικαλιστής.

Για τις αποφάσεις αυτές δεν τον εξουσιοδότησε κανένα όργανο του ΠΑΣΟΚ, ούτε τις επέβαλε καμία ανάγκη της χώρας, τονίζει ο κ. Πολυζωγόπουλος.Και προσθέτει «φθάνει η ώρα του συνολικού απολογισμού και του καταλογισμού ευθυνών σε αυτούς που τις έχουν. Και κυρίως στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ».
Ακόμα ο κ. Πολυζωγόπουλος επισημαίνει ότι η δημοκρατική παράταξη «βρίσκεται σε διάλυση» και ο δημοκρατικός πολίτης «νιώθει πολλαπλώς προδομένος και ταπεινωμένος».«Η ηγεσία του ΠΑΣΠΚ και ιδιαιτέρως ο πρόεδρός του πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη αυτής της ήττας», καταλήγει ο κ. Χρ.Πολυζωγόπουλος.

ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!!
ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΑΠΟ ΜΕΤΑ-ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΣΙΩΠΟΥΣΑΝ!!!
ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΕΧΕΤΕ ΙΣΟ! ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ!!..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου