Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Χειροπέδες σε άλλους 2 μεγαλοεπιχειρηματίες

Η οικονομική εισαγγελεία σε συνεργασία με την αστυνομία, φόρεσε χειροπέδες σε ακόμα 2 επιχειρηματίες οι οποίοι χρωστούσαν στο Δημόσιο πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, το απόγευμα της Τετάρτης συνελλήφθησαν στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης ένας 50χρονος και ένας 68χρονος, ιδιοκτήτες της εταρείας Βελκόπουλος - Γιακουμίδης & ΣΙΑ με ρούχα, εσώρουχα και αξεσουάρ.
Κατηγορούνται για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο 2.088.000 ευρώ, ενώ σε βάρος τους εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκαν στα έξοδα δίκης αλλά και για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.
Ο ένας χρωστούσε 1.100.000 ευρώ και ο άλλος 988.000 ευρώ.

Οι συλλήψεις αυτές είναι οι τελευταίες μιας σειράς που έχουν γίνει τα τελευταία 24ωρα με πρωταγωνιστές γνωστούς επιχειρηματίες υπεράνω πάσης υποψίας.

Την Τετάρτη συνελήφθη ο ιδιοκτήτης των Bodyline, Λέων Λεβί. Ο 72χρονος άνδρας συνελήφθη έξω από το σπίτι του, στη Φιλοθέη.
Τα χρέη του, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. φτάνουν τις 625.663,47 ευρώ.

Η σύλληψη των επιχειρηματιών της Θεσσαλονίκης είναι η 6η που γίνεται στην σειρά τις τελευταίες ημέρες.

Είχαν προηγηθεί η ιδιοκτήτρια της αλυσίδας καταστημάτων FENA, ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΤΤΙΚΑΤ, ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας κομμωτηρίων Nicolas και ο Γ. Πετζετάκις.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν βγεί τα εντάλματα για σύλληψη δύο οικονομικών παραγόντων ο ένας είναι και εκδότης. Η υλοποίηση αναμένετε να γίνει εντός 24ώρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου