Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Διαμαντοπούλου: Να πούμε “πρώτα η Ελλάδα” με κόστος τεράστιο για όλους»

Σχόλιο: Παρόλο που το “θυσιάζομαι για την πατρίδα και έχουν κόστος” φοριέται πολύ  μόνο που κανείς δεν είναι εκεί  με το ζόρι… και αν αυτά που πράττεις σήμερα είναι κάτι παράλληλο/όμοιο με την καθιέρωση της Αγγλικής, ως Γλώσσας...  ...Το ξεχνάμε;
«Ο χρόνος των εκλογών έχει ελάχιστη σημασία μπροστά στην αντιμετώπιση δύο τεράστιων προβλημάτων: την απειλή της έσωθεν αναταραχής και ανομίας και την έξωθεν απειλή της αποβολής από την ευρωζώνη», ανέφερε η υπουργός Παιδείας, Αννα Διαμαντοπούλου στην τοποθέτησή της επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Είπε ακόμη ότι «είναι θέμα της Βουλής και προφανώς των αρχηγών των κομμάτων, να διαπιστώσουν λήξη συναγερμού για την επιστροφή στα δεδομένα της κανονικής πολιτικής ζωής».
 Η έξοδος από το ευρώ   συνιστά, για την υπουργό Παιδείας, «προοπτική ισοδύναμη με εκείνη της απώλειας εθνικής κυριαρχίας, καθώς η ένταξη στην ευρωζώνη κατακτήθηκε με θυσίες».
«Ήρθε η στιγμή που πρέπει να πούμε “πρώτα η Ελλάδα” με κόστος τεράστιο για όλους», ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Όλοι εμείς που μπήκαμε σ’ αυτή την ιστορία θα πληρώσουμε ένα μεγάλο κόστος. Κι εμείς που αποφασίσαμε να κρατήσουμε τη χώρα στην ευρωζώνη, που αποδεχθήκαμε ετερόκλητες συμμαχίες που δεν φανταζόμασταν, βεβαίως δεν θα περάσουμε αλώβητοι, αλλά δεν θα περάσουν και εκείνοι που συγκροτούν το μπλοκ της δραχμής σε συμφωνία χωρίς να το θέλουν, με τους κερδοσκόπους».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ http://papaioannou.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου