Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Παναρίτη , νέα δανειακή σύμβαση - Αν σκούζει ο λύκος απο το φόβο τι να πουν τα πρόβατα

Φίλος μας  έστειλε  ένα Video  με την  πρωτοφανή έκρηξη  της βουλευτού επικρατείας του ΠΑΣΟΚ  και μέχρι προσφάτως  συμβούλου  του  Παπανδρέου  κ.  Έλενας Παναρίτη. Η "έκρηξη" αυτή συνέβη  κατά  την διάρκεια  της ομιλίας της  στην επιτροπή  οικονομικών υποθέσεων της
βουλής  πριν απο  9 ημέρες, και λίγες ώρες πριν ψηφιστεί  το νομοσχέδιο, μέσω του οποίου  200 περίπου ορνίθια  εξουσιοδότησαν  τον Παπαδήμιο και τον Βενιζέλο  να  πετάξουν στον Καιάδα  τις επόμενες  τρείς τουλάχιστον  γενιές  των Ελλήνων μετατρέποντας της Ελλάδα του  2012 σε δουλοπαροικία του 18ου αιώνα.

Αν λοιπόν διαμαρτύρεται  εντονώτατα η Παναρίτη που ήταν  διορισμένη  απο το ΔΝΤ και την Παγκόσμια Τράπεζα, ως  σύμβουλος  του καταδικασμένου  τώρα πια Περουβιανού πραξικοπηματία Φουτζιμόρι, ο οποίος  οδήγησε το Περού  στην πτώχευση - αφού πρίν είχε οδηγήσει στον τάφο μερικές χιλιάδες αντικαθεστωτικών- τότε  τι θα πρέπει να κάνουμε εμείς;

Ακόμα και αν κάποιος δεν ξέρει ή  δεν θέλει να διαβάσει  τι περιέχει  η  νέα δανειακή σύμβαση, για την επίτευξη  της οποίας  κάποιοι δίνουν και μάχη, αρκεί  να δεί  στο παρακάτω video την  έκρηξη  της  έμπειρης στις οικονομικές δολοφονίες κρατών  για να αντιληφθεί την φρίκη που κρύβεται στις σελίδες αυτού του δανείου.


Έλενα Παναρίτη - Ομιλία (Βουλή) 11 02 12 από exoumeapopsi

1 σχόλιο:

  1. ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΠΕ "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ". ΑΡΑ ΠΡΟΣ ΤΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ? ΤΗΣ ΕΞΗΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ Η ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΚΙ ΑΥΤΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή