Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Ο Ραγκούσης “πυροβολεί” τον Βενιζέλο‏

Σφοδρότατη επίθεση στον Βαγγέλη Βενιζέλο εξαπολύει ο Γιάννης Ραγκούσης, με άρθρο του στο περιοδικό «Μεταρρύθμιση», το οποίο θα μπορούσε να εκληφθεί και ως πρώτο βήμα για τη διεκδίκηση της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ.
Ο πρώην Γραμματέας του κόμματος και νυν αναπληρωτής υπουργός Άμυνας επιλέγει την ημέρα που ο υπουργός Οικονομικών, μαζί με τον πρωθυπουργό, δίνει την πιο δύσκολη μάχη για τη διάσωση της χώρας, για να του χρεώσει την αποχώρηση της τρόικας από την Αθήνα στα τέλη Αυγούστου (τη χαρακτηρίζει «ηρωική αποπομπή») και να υποστηρίξει ότι εκείνη η κίνηση είχε ως αποτέλεσμα να ληφθούν πρωτοφανούς αγριότητας εισπρακτικά μέτρα.
Αλλά δε μένει μόνο εκεί. Τον κατηγορεί ακόμη ότι μετέτρεψε σε οριζόντιο μισθολογικό πογκρόμ επί δικαίων και αδίκων τη λεγόμενη «προσωπική διαφορά» στο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων, που υποτίθεται -όπως γράφει- ότι θα θεσπιζόταν για να προστατεύσει τους μισθούς τους.
«Ποιος μπορεί να το ξεχάσει;» σημειώνει χαρακτηριστικά.
«Ποιος μπορεί να ξεχάσει, επίσης, τις «ηρωικές» στιγμές αποπομπής της τρόικας απ’ την Ελλάδα που, για να τη φέρουμε πίσω γίναμε παράκλητοί της, δίνοντας ως αντάλλαγμα πρωτοφανούς αγριότητας εισπρακτικές πολιτικές»;
Δεν υπήρχε κανείς που να πίστευε ότι ο Γιάννης Ραγκούσης θα στήριζε ενθέρμως την υποψηφιότητα Βενιζέλου -οι σχέσεις τους είναι εξαιρετικά κακές εδώ και χρόνια. Πόσοι, όμως, περίμεναν ότι θα του κάνει τέτοια επίθεση σήμερα;
Αixmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου