Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Και όμως "τρελάθηκαν" τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Διαμαρτύρεται στέλεχος του ΠΑΣΟΚ για την ανάρτηση μας με τίτλο  «Οι βασιλικότεροι του βασιλέως στο ΠΑΣΟΚ της Εύβοιας!!!» Στην οποία αναφέρουμε την φράση "σχεδόν τρελάθηκαν". Αν  το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, θεωρεί ότι αναφερόμαστε σε αυτόν, δηλώνουμε  δεν εννοούσαμε αυτόν, αλλά το σύνολο των παρόντων στην συνεδρίαση της ΝΟΕΣ.
Αν όμως εξακολουθεί να  πιστεύει, ότι τον θίξαμε προσωπικά και ότι επηρεαστήκαμε από άλλο Blog ζητούμε συγνώμη. Δηλώνουμε, ότι διατηρούμε την αυτόνομη γραμμή μας, αλλά… 
Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε χθες και χρησιμοποιώντας ως επίσημη πηγή, την ανακοίνωση της ΝΕ γράψαμε την σχετική ανάρτηση και την έκφραση "σχεδόν τρελάθηκαν" τίποτα περισσότερο καμιά εξάρτηση. 

Αν διαβάσετε την ανάρτηση ξανά και ξανά, θα συμφωνήσετε μαζί μας στα ερωτήματα.  Τι πάθανε στο ΠΑΣΟΚ; μήπως τρελάθηκαν;

Δεν είναι δυνατό, ένα κόμμα που πρόσφερε την τελευταία τριακονταετία τα μέγιστα για την προοδευτική αλλαγή της χώρας (ανεξάρτητα από τα πίσω γυρίσματα), τα στελέχη του σήμερα εδώ στο νομό να τρελάθηκαν; Τόσος κυβερνητισμός; Είναι δυνατό την ώρα που …(βλέπε ανάρτηση) να στηρίζουν μνημόνιο με τόσο πάθος;  

Είναι δυνατό η κεντρική εισήγηση του κόμματος, να είναι σε  προοδευτική κατεύθυνση, -εντός ιδεολογικών αρχών του ΠΑΣΟΚ-   και αντί εκεί πάνω να κτίσουν, τα γιατί και τα πως της κυβερνητικής διακυβέρνησης, να τα πειράζει ο χαρακτηρισμός της Ζωής Καρκούλια,  αν είπε το Παπαδήμο Τραπεζίτη και όργανο συμφερόντων. Γιατί τόσος πόνος;;

Τα παραπάνω τα παραδέχτηκε σήμερα η Σ. Οικονομέα στον Ν. Αγγελή στο STAR99, καθώς και στην δήλωση της, όπου αναφέρει, «ότι πολλοί λίγοι ήταν αυτοί που συμφώνησαν με την κεντρική κομματική εισήγηση». 

Χθες θέλαμε να πιστεύουμε, ότι δεν είναι δυνατό να τρελάθηκαν γιατί αν αληθινά πιστεύαμε κάτι τέτοιο, ειλικρινά θα γράφαμε «τρελάθηκαν» (δεν θα είχαμε την λέξη σχεδόν).

Σήμερα μετά την δημόσια δήλωση της κ. Οικονομέα και την συνέντευξή της στο STAR99 μπορούμε να γράψουμε «ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ».

Το κείμενο της διαμαρτυρίας και το όνομα του στελέχους που διαμαρτυρήθηκε δεν έχει νόημα να το γράψουμε καθότι το θέμα δεν είναι προσωπικό  για εμάς, αλλά έχει να κάνει με το συνολική εικόνα της ΝΕ. 

Τι και αν υπήρχαν συμφωνίες, ως προς την καλύτερη τοποθέτηση, από την στιγμή που υπάρχει η ανακοίνωση του επίσημου οργάνου για εμάς όλα τα άλλα δεν έχουν νόημα.

Σε κάθε περίπτωση αν θέλει να βγει το κείμενο μπορεί είτε να το γράψει κάτω από την ανάρτηση ως σχόλιο ή μπορεί να μας πει να το δώσουμε στο αέρα!!

Και επαναλαμβάνουμε ότι η άποψη μας είναι ελεύθερη και καθαρή και δεν έχει κανένα μα κανένα προσωπικό εμπαιγμό, ούτε την τρομοκράτηση κομματικών στελεχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου