Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Δεν την πάω -Δεν την πάω ή αλλιώς την ζηλεύω


Κοίτα να δεις που αυτό το κορίτσι θα βγει δικαιωμένο!!!
Όταν αναρτήσαμε την δήλωση της Στ. Οικονομέα για την διαφωνία της σε σχέση με όσα έγινα στην ΝΕ. Λάβαμε ένα μήνυμα από αναγνώστη μας ο οποίος μας έγραφε, ότι κ. Οικονομέα δεν τα είπε ακριβώς έτσι και εντός της ΝΕ, "το διατύπωσε αλλιώς όσο αφορά την δραχμή"  μας ανέφεραν.

Ανεξάρτητα όμως πως τα είπε φαίνεται ότι πάντα δικαιώνεται αυτό το κορίτσι !Και όταν έβγαλε την ανακοίνωση το καλοκαίρι κατά του πρώην τσάρο της Οικονομίας κ. Παπακωνσταντίνου και όταν τον Νοέμβριο μαζί με το σημερινό Γραμματέα της ΠΕ του ΠΑΣΟΚ έβγαλα την ανακοίνωση. 
Σήμερα έρχεται ένα δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Die Welt» το οποίο έχει την αξία του. Γιατί πρέπει να δούμε και ποιος το λέει, τι λέει, που δημοσιεύετε και τέλος το συμπέρασμα τι ετοιμάζουν οι Γερμανοί για εμάς. Αν πιστεύεται ότι δεν θα γίνει αυτό είστε βαθιά νυχτωμένοι.
Συγγνώμη για τον Ενικό αλλά εμείς πιστεύαμε πάντα ότι το Μνημόνιο δεν έχει μέλλον,  παρά τα διλήμματα Παπανδρέου-Σαμαρά-Βενιζέλου-Παπαδήμου.
Διαβάστε το άρθρο.

Ο επικεφαλής της γερμανικής ένωσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων, Μάριο Όχοφεν μιλά :
Για την κυκλοφορία στην Ελλάδα εθνικού νομίσματος, παράλληλα με το κοινό νόμισμα του ευρώ. Μια… ευρώ-δραχμή.
Η Ελλάδα θα επαναφέρει προσωρινά τη δραχμή, εκ παραλλήλου με το ευρώ, σε μια προσπάθεια να μειωθούν δραστικά τα ελλείμματα, ώστε να υπάρξει ουσιαστική και μετρήσιμη βελτίωση στους δείκτες ανάπτυξης, καθώς και στην εκστρατεία πάταξης της φοροδιαφυγής.
Η εσωτερική οικονομία, δηλαδή η πληρωμή μισθών, συντάξεων και η καταβολή ενοικίων, θα «τρέχει» με νόμισμα δραχμής, ενώ οι συναλλαγές της Ελλάδας με τους διεθνείς εταίρους της, θα πραγματοποιούνται σε ευρώ. 
Οι καταθέσεις, που θα δηλώνονται στο υπουργείο Οικονομικών*, θα εξακολουθήσουν να είναι σε ευρώ, ενώ η ισοτιμία των δυο νομισμάτων θα είναι απόλυτα σταθερή, για μια μεταβατική περίοδο δυο μηνών, με πρόθεση να οδηγηθούμε σε υποτίμηση της δραχμής, σε ποσοστό 2% ανά μήνα.

(*Μη μας πείτε ότι δεν πέρασε αυτή η διάταξη στο Μνημόνιο; )
Αυτά!!!!! Για να ξέρουμε τι θα έχουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου