Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Οι βασιλικότεροι του βασιλέως στο ΠΑΣΟΚ της Εύβοιας!!!

Την ίδια ώρα που χθες πολλοί λαοί του κόσμου διαδήλωνα υπέρ της χώρας. Την "ίδια ώρα" που πολλοί  προοδευτικοί πολιτικοί και διανοούμενοι της Ευρώπης έχουν αρχίσει να μιλούν και να ξιφουλκούν κατά της πολιτικής των δανειστών.
Κατηγορώντας την ηγεσία της Γερμανίας για εμμονή σε λάθος συνταγή που οδηγεί την Ελλάδα, αλλά και την υπόλοιπη νότια Ευρώπη στην ύφεση και το μαρασμό.
Την ίδια ώρα εδώ στην Εύβοια στα γραφεία της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ, υπήρχαν στελέχη, -η απόλυτη πλειοψηφία- που τοποθέτησαν τον εαυτό τους στο "προοδευτικό πολιτικό φάσμα", και εμφανίσθηκαν βασιλικότεροι του βασιλέως και επιχειρήρασαν  "σχεδόν τρελάθηκαν" έτσι δεν έγραψε Blog που έχει διαρροές από την Λυκόφρονος;  Nα μας πείσουν ότι η συνταγή των δανειστών είναι η μόνη διέξοδος για να αλλάξει η χώρα μας προς το καλύτερο. 
Δεν ήταν βέβαια και η μόνη σήμερα βγήκε και επίσημη ανακοίνωση από την ΝΕ, που δεν μας στάλθηκε γιατί φαίνεται ο Γραμματέας της δεν μας "πάει", που είναι απαράδεκτη, επιεικώς χαρακτηρισμός. 
Διαβάζουμε: "Η ψήφιση από τη Βουλή της δρομολόγησης της νέας δανειακής σύμβασης ήταν μια θετική εξέλιξη, η οποία δεν αποτελεί τον τερματισμό, αλλά την αφετηρία μιας σοβαρής προσπάθειας για την χώρα." και παρακάτω διαβάζουμε
"Απαιτώνται τομές, αλλαγές, σοβαρές μεταρρυθμίσεις και διαρθωτικές αλλαγές ώστε οι πολίτες της εργασίας να μην είναι τα μόνα υποζύγια στην κατανομή των βαρών." 

Όποιος έγραψε αυτή την δήλωση μπορεί να θέλει να είναι και με τον χωροφύξ με τον Αστυφύλαξ αλλά δεν λέει...
Δεν μπορείς να λες ότι η δανειακή σύμβαση είναι θετικό γεγονός και μετά να λες "οι πολίτες της εργασίας ......"  
Όχι παιδιά δεν γίνεται ή είστε "Αδιάβαστοι" ή ζούμε το  καινούργιο φαινόμενο, όπου ορισμένοι "αριστεροί" διατυπώνουν τις πιο ακραίες νεοφιλελεύθερες απόψεις.

Οι λοιποί Ευρωπαίοι όμως σας εκθέτουν. Όπως εκθέτουν και τους οπαδούς του "ρεαλισμού", αναδεικνύοντας τις δυνατότητες διαπραγμάτευσης που υπάρχουν στα πλαίσια του υπάρχοντος συσχετισμού δυνάμεων στην ΕΕ.

Σχόλιο: Δεν γίνεται έχουμε τσιτάρει και θα μάθουμε τι έγινε χθες στην ΝΕ, γιατί μας φαίνεται, ότι ζήσαμε τον θάνατο του ΠΑΣΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου