Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Η ευκαιρία που έψαχνε ο Παπουτσής και την βρήκε στις δηλώσεις Λοβέρδου

Ο Ανδρέας Λοβέρδος θα πρέπει να συνειδητοποίησε το μέγεθος του πολιτικού αυτογκόλ που έβαλε. Βέβαια δεν πήγε χαμένο, καθότι αυτό ήταν η μεγάλη ευκαιρία την οποία αναζητούσε ο Χρήστος Παπουτσής, προκειμένου να αρθρώσει έναν συνεκτικό και διακριτό πολιτικό λόγο, με απευθείας αναφοράς στις αγωνίες και τη ψυχοσύνθεση της κομματικής βάσης του ΠΑΣΟΚ. Η δήλωση του..

«Είναι πολιτικά άστοχη κάθε συζήτηση για μετεκλογική συνεργασία, πριν φτάσουμε στις εκλογές και εκφραστεί δημοκρατικά ο λαός. Μια τέτοια προσέγγιση οριοθετεί το πολιτικό στίγμα του Κινήματος και οδηγεί στη συρρίκνωση της κοινωνικής βάσης του ΠΑΣΟΚ. Διαφωνώ πλήρως με αυτή την πρακτική του συμβιβασμού με την ήττα. Επιμένω στην προσπάθεια να αναδείξουμε το ενωμένο, δυνατό και νικηφόρο ΠΑΣΟΚ. Αυτό που έχει ανάγκη η χώρα και η μεγάλη δημοκρατική παράταξη», σχολίασε με έμφαση ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

1 σχόλιο:

  1. Αλλος πουλημενος ο Παπουτσης...Ο 'επαναστατης' . Ο κυριος Σαμινα, ο κυριος 'βαραω και διαλυω με τα ΜΑΤ τις ειρηνικες συγκεντρωσεις' ο κυριος 'ναι σε ολα' αρκει να εχω τη καρεκλα κ.λ.π. Μεγαλο π α ρ α μ υ θ ι ο τυπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή