Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

"Το ΠΑΣΟΚ βιώνει τη νύχτα της μεγάλης προδοσίας" Δηλώσεις Μίμη Ανδρουλάκη

"Δεν υπάρχει πια ΠΑΣΟΚ όπως το ξέραμε, υπάρχουν πολλά ΠΑΣΟΚ. Χάος...! Γι' αυτό ακριβώς δεν θεωρώ σωστό αυτό που έκανε ο Χρυσοχοΐδης. Δηλαδή πρέπει κανείς να έχει και μια συναίσθηση, που λέμε...", δήλωσε μιλώντας στο "Marconi Radio 96,1 F.M." του Βόλου ο Βουλευτής Β' Αθηνών του ΠΑΣΟΚ Μίμης Ανδρουλάκης.

"Ο χώρος του ΠΑΣΟΚ μπαίνει, το έχουμε δει και στην Αριστερά, δηλαδή τα κόμματα μπαίνουν κατά καιρούς σε φάση, αυτό που λέμε, η νύχτα της μεγάλης προδοσίας.
Ο καθένας κοιτάει να καβαλήσει το επόμενο βαγόνι, του νικητή" σχολίασε με τον δικό του πάντα εύστοχο τρόπο και συνέχισε:

"Χρειάζεται μία νέα αφήγηση, νέα στρατηγική, εν μέσω πτώχευσης και κρίσης και νέα πρόσωπα, ριζικά νέα πρόσωπα. Εγώ λέω ούτε Βαρόνοι, ούτε Κυπουροί, μία υπέρβαση και όχι πρακτική της πρόσβασης στο νέο καβαλάρη. Είναι δύσκολο ένας ο οποίος μετείχε στην κυβέρνηση αυτή να κάνει μία νέα αφήγηση. Δηλαδή πρόσωπα τα οποία έπαιξαν κεντρικό ρόλο στην διατύπωση της προεκλογικής στρατηγικής του ΠΑΣΟΚ και στην περίοδο μετά του 1ου οχταμήνου, είναι δύσκολο να αναλάβουν αυτό το βάρος, δεν λέω αδύνατο, είναι όμως πολύ δύσκολο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

2 σχόλια:

  1. kako psofo oloi oi prasinoi ethoprodotes ,na dialithite eleina skoulikia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σχόλιο του ανώνυμου αναγνώστη μας δεν δημοσιεύεται καθότι όλοι μας έχουμε κάτι να πούμε. Κάνοντας δε σωστή χρήσει της γλώσσας μας μπορούμε να 'σφάξουμε'. Πρέπει να μάθουμε να μιλάμε και να γράφουμε χωρίς 'φωνές' αλλά με επιχειρήματα.
    Συγνώμη για την μη δημοσίευση, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι αν προσπαθήσετε ξανά να γράψετε θα αναρτήσουμε το νέο σχόλιο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή