Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

“ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ”: Στην Δημοκρατική Αριστερά ο Δημήτρης Αναγνωστάκης


Καθαρά ΠΑΣΟΚικός θα είναι ο οργανωτικός πυλώνας της ΔΗΜ.ΑΡ. του Φώτη Κουβέλη στην Εύβοια. Μετά και την επίσημη ανακοίνωση προσχώρησης  που έγινε χθες από τον Δημήτρη Αναγνωστάκη σε ταβέρνα συντροφιά με φίλους του που τον ακολουθούν χρόνια τώρα σε όλες τις φάσεις της πολιτικής του δράσης.
Μιλώντας στους φίλους του ο Δ. Αναγνωστάκης είπε: "Ξεκινάω απόψε ένα καινούργιο ταξίδι και σας θέλω όλους συνταξιδιώτες"

Σας είχα πάντα δίπλα μου και ότι έχει γίνει μέχρι σήμερα το οφείλω σε εσάς και στο ΠΑΣΟΚ. Αιτιολογώντας την αποχώρηση του είπε ότι διαφωνεί με τις κεντρικές επιλογές της κυβέρνησης ( ΔΝΤ, ΜΝΗΜΌΝΙΟ ) και ότι πλέον έχει χαθεί το όραμα για λαϊκή κυριαρχία, εθνική ανεξαρτησία και κοινωνική απελευθέρωση, κάτι που όπως είπε σήμερα πρεσβεύει η Δημοκρατική Αριστερά και ο Φώτης Κουβέλης. 

Ο  συντονιστής της Δ.Α στην Εύβοια Άλκης Παύλοβιτς καλωσόρισε τον Δημήτρη Αναγνωστάκη με ένα ποίημα του Ελύτη από το Αξιον Εστί. 

Παρών στην «μάζωξη» έδωσα οι, Νίκος Μπούκος, Σταύρος Πετράκης , Μαρία Γιαμά, Γιώργος Μπαντούνας Κώστας Κουλουρίδης,  Διονύσης Σπανός, Αντώνης Παπαδάκης, Αντώνης Μπαλτάς,  Γιώργος Κώτης, Δημήτρης Κρεμμύδας, Βέτα Κορωναίου, Γιώργος Μπασούκος, Άρης Αυξωνίδης, Βαγγέλης Μούτουπας, Χρήστος Τζανής, Γιάννης Δημητρίου, Σπύρος Κουτσαύτης, Βασίλης Καρατζάς, Μιχάλης Κατσαλίφης, Χρήστος Ασλαματζίδης, Δημήτρης Σταμέλος, Τάσος Σπυριδάκης. 

Τέλος στο κάλεμα ανταποκρίθηκαν ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Στέφανος Μπασινάς, η γραμματέας Μαρία Σμυρναίου καθώς και το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της Δ.Α Ελένη Αλατά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου