Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Η Δημοτική Κίνηση Ενεργών Πολιτών Eρέτριας καταδικάζει την επίθεση στο εκλογικό κέντρο της Λαϊκής Συσπείρωσης Ερέτριας.

Η Δημοτική Κίνηση Ενεργών Πολιτών-ΔΗ.Κ.Ε.Π., καταδικάζει απερίφραστα κάθε θρασύδειλη και προβοκατόρικη ενέργεια εναντίον εκλογικών κέντρων συνυποψηφίων μας συνδυασμών,όπως αυτή που έγινε πρόσφατα στο εκλογικό κέντρο της Λαϊκής Συσπείρωσης Ερέτριας.
Θεωρούμε αυτονόητο,το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας και όλες οι δημοτικές παρατάξεις,να καταδικάσουν την προκλητική και ύπουλη αυτή ενέργεια.

Είναι αναγκαίο να συγκληθεί άμεσα η Διαπαραταξιακή Εκλογική Επιτροπή,η οποία έπρεπε ήδη να είχε λειτουργήσει και στον Δήμο μας.

Τέτοιου είδους τραμπούκικες ενέργειες και βανδαλισμοί,αντικειμενικά φέρνουν περιστολή των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών,καθώς δεν αποτελούν αντιπαράθεση στα πλαίσια ενός υγιούς αγώνα μέσω εποικοδομητικών απόψεων και δράσεων.

Μας επιστρέφουν,σε παλαιότερες ζοφερές εποχές απόλυτης φίμωσης και καταδίωξης της ελεύθερης έκφρασης και διακίνησης ιδεών.
Αποτελούν στην τελική δε,τροχοπέδη προς τα οράματα και τους στόχους ημών που οι επιδιώξεις μας για μια καλύτερη κοινωνία υπέρ όλων,είναι στην προμετωπίδα των προταγμάτων μας,ιδιαίτερα σε μια κλειστή κοινωνία όπως η δική μας.
Η όρθωση του κατάλληλου αναχώματος εμπρός στην κοινή απειλή,αποτελεί υποχρέωση όλων όσων βρίσκονται στην ίδια <<κοινωνική πλευρά>>,έχοντας ως σίγουρη ανταμοιβή το κοινό όφελος.

Θεωρούμε ότι η αυτονόητη και απερίφραστη καταδίκη απ' όλους μας,θα πρέπει να συνοδεύεται και από την έμπρακτη απομόνωση όσων πρεσβεύουν,υποθάλπουν ή υποχθόνια υιοθετούν τέτοιες λογικές και πρακτικές.



Γραφείο Τύπου

ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Ερέτρια 30/04/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου