Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Δημοτική Κίνηση Δήμου Καρύστου "Αλλιώς": Δήμος ανοιχτός σε όλους

Από την πρώτη στιγμή της σύστασης μας ως Κίνηση, ένα από τα πράγματα που τονίσαμε ήταν η  προσήλωση μας στην αξία της συμμετοχής όλων των ανθρώπων και όλων των κοινωνικών ομάδων στα  κοινά του τόπου μας, δίχως αποκλεισμούς και προκαταλήψεις, δίχως να θεωρούμε κάποιους  ανώτερους από άλλους.

Σταθερή μας αρχή η ισότητα ανάμεσα σε όλους τους συνδημότες μας. Αυτήν ακριβώς την αρχή αποφασίσαμε να τονίσουμε και στο ψηφοδέλτιο μας. Επιλέξαμε συνειδητά το ψηφοδέλτιο μας να συμπεριλάβει, για πρώτη φορά στο Δήμο μας και εκπροσώπους από δύο σημαντικότατες κατηγορίες συμπολιτών μας.

Πιστεύουμε ότι λόγο στα κοινά του τόπου μας πρέπει να έχουν οι εκατοντάδες συνδημότες μας που κατάγονται από την Βόρεια Ήπειρο οι οποίοι έχουν δημιουργήσει τις οικογένειες τους εδώ και τα παιδιά τους μοιράζονται τα ίδια σχολεία  με τα δικά μας.

Θεωρούμε μεγάλη μας τιμή τη συμμετοχή στην κίνηση μας του συμπολίτη μας κ.  Κωστάκη Μάτο. Ενός Έλληνα από την Βόρεια Ήπειρο ο οποίος ζει με την οικογένεια του στην Κάρυστο τα τελευταία 25 χρόνια.

Επίσης, στο Δήμο μας ζουν δεκάδες ξένοι υπήκοοι, πολλά χρόνια τώρα. Θεωρούμε αυτούς τους ανθρώπους ισότιμους συνδημότες μας, που οφείλουμε να ακούμε με  προσοχή την άποψη τους. Πιστεύουμε επίσης, ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι οι διαφημιστές του τόπου μας στις πατρίδες τους σε ολόκληρη την Ευρώπη και  μπορούν να συμβάλουν τα μέγιστα στην πρόοδο του Δήμου Καρύστου.

Είναι λοιπόν μεγάλη μας χαρά το γεγονός ότι δέχθηκε να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο μας η κ. Irene Limnios. Μια Γαλλίδα υπήκοος που ζει χρόνια ανάμεσα μας και έχει αναπτύξει έντονη παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου