Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Περιοδεία Β. Αποστόλου στη Βοιωτία



Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βαγγέλης Αποστόλου, σε συνέχεια των περιοδειών του ανά την Περιφέρεια, επισκέφτηκε χθες, Τρίτη 29 Απριλίου, τη Βοιωτία, τις περιοχές Θήβα, Σχηματάρι, Οινόφυτα, Μαυρομάτι, Λεοντάρι, Θεσπιές, και Πλαταιές.
Συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας, Νίκο Θηβαίο, και υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού «Η Στερεά σε νέα τροχιά», το πρωί συμμετείχαν στον εορτασμό του πολιούχου της Θήβας του Αγίου Ιωάννου του Καλοκτένου.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το ιατρικό κέντρο Σχηματαρίου όπου συναντήθηκαν με τους γιατρούς και ενημερώθηκαν για τις ελλείψεις και τις αδυναμίες του. Ακολούθως συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Σχηματαρίου και συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος, ανάμεσά τους τα θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και της λειτουργίας του Κέντρου Υγείας. Ολοκλήρωσαν την πρωινή τους περιοδεία στο ΙΚΑ Οινοφύτων.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας ο υποψήφιος Περιφερειάρχης συνοδευόμενος από πληθώρα υποψηφίων συμβούλων επισκέφθηκαν το Μαυρομάτι, το Λεοντάρι, τις Θεσπιές και τις Πλαταιές όπου και συναντήθηκαν με κάτοικους των παραπάνω περιοχών, ενημερώθηκαν άμεσα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και ενημέρωσαν για τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου