Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Η Ουρανία Παπανδρέου καταγγέλει τον υποψήφιο δήμαρχο Ιστιαίας – Αιδηψού Ιωάννη Αναγνώστου

Με επιστολή της η Ουρανία Παπανδρέου υποψήφια δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού καταγγέλει τον υποψήφιο Δήμαρχο Ιστιαίας-Αιδηψού Ιωάννη Αναγνώστου, αναφορικά με τις δηλώσεις του ότι δεν έχει κώλυμα εκλογιμότητας:


Μετά το δημοσίευμα του υποψηφίου Δημάρχου Ιστιαίας – Αιδηψού Ιωάννου Αναγνώστου στον τοπικό τύπο (Παλμό) με το οποίο ισχυρίζεται ότι δεν έχει κώλυμα εκλογιμότητας, θεώρησα υποχρέωσή μου ως πολίτη αλλά και ως υποψήφιας Δημάρχου να προβώ σε καταγγελία προς τον Πρόεδρο Πρωτοδικών Χαλκίδας.
Το έπραξα αυτό γιατί ο συγκεκριμένος κύριος συνεχίζει να διαστρεβλώνει την αλήθεια και να καταστρατηγεί το νόμο. Ο νόμος 3852 του 2010 στο άρθρο 14 παράγραφος 3 είναι σαφής ως προς τα κωλύματα εκλογιμότητας που ισχύουν για όλους τους Έλληνες πολίτες, εκτός ίσως από τον κ. Γιάννη Αναγνώστου του Ζήση. Πρόκειται για τον νόμο που υπογράψαμε όλοι σε υπεύθυνη δήλωση προκειμένου να ήμαστε υποψήφιοι.
Κατέθεσα στην ελληνική Δικαιοσύνη αδιάσειστα και μη αμφισβητούμενα υπηρεσιακά στοιχεία που αποδεικνύουν το βάσιμο της καταγγελίας μου. Γιατί σε ένα κράτος δικαίου η ισονομία αποτελεί δικαίωμα όλων των πολιτών μηδενός εξαιρουμένου.
Η υπ. Δήμαρχος
Ουρανία Παπανδρέου - Παπαδάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου