Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Το εργατικό Κέντρο Εύβοιας για τον εορτασμό της 1ης του Μάη



Ο εορτασμός  της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ  φέτος γίνεται κάτω από τις χειρότερες συνθήκες μεταπολεμικά, όσον αφορά τις συνθήκες διαβίωσης του Ελληνικού λαού.
Οι εναπομείναντες εργαζόμενοι  βρίσκονται κάτω από τριτοκοσμικές συνθήκες που συνεχώς χειροτερεύουν.

Η ανεργία έχει σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Οι δομές υγείας διαλύθηκαν, η παιδεία οδηγείται στην καταστροφή, οι μικρομεσαίοι, οι  συνταξιούχοι, οι αγρότες κ.λ.π.  είναι φτωχευμένοι  χωρίς ελπίδα ανάκαμψης.
Ζούμε σε μια εποχή ιδιότυπης κατοχής και είμαστε υποχρεωμένοι να αντισταθούμε και να εξεγερθούμε.
Η Κυβέρνηση υποτακτικών κάτω από τις εντολές της τρόικα  - τραπεζιτών – μεγάλων συμφερόντων ντόπιων και ξένων, για άλλη μια φορά πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
  Τα μπιχλιμπίδια και οι χάντρες που προσπαθούν να πουλήσουν στον Ελληνικό Λαό (πρωτογενές πλεόνασμα) είναι η προσπάθεια εξαπάτησής του, ενόψει εκλογών, πουλώντας ψεύτικες ελπίδες.
   Σε αυτό το δυσμενέστατο περιβάλλον που μας έχουν  επιβάλλει, θα γίνει ο εορτασμός της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ  ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ στο  ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ ΣΤΙΣ  10.00 ΤΟ ΠΡΩΙ.
ΕΝΟΤΗΤΑ – ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ – ΑΓΩΝΑΣ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ  είναι το αντίδοτο στο δηλητήριο των καταστροφικών πολιτικών τους.
   Λέμε ΟΧΙ στους δογματισμούς – περιχαρακώσεις και τις κόκκινες γραμμές που εντέχνως έχουν τοποθετήσει στα μυαλά μας και συμμετέχουμε ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ 1ης ΤΟΥ ΜΑΗ.
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ  ΧΩΡΙΖΟΥΝ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ

1Η ΜΑΗ 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου