Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Περιοδεία Β. Αποστόλου στην Κύμη



Περιοδεία πραγματοποίησαν την Παρασκευή 25 Απριλίου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βαγγέλης Αποστόλου, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Νίκος Στουπής και πολλοί υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού «Η Στερεά σε νέα τροχιά» στην ευρύτερη περιοχή της Κύμης.

Κατά την περιοδεία τους σε Αυλωνάρι, Κύμη, Κονίστρες και Οξύλινθο συναντήθηκαν με κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής και συζήτησαν μαζί τους για τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο χώρο τους, ενώ για μια ακόμα φορά ήρθαν αντιμέτωποι με την εγκατάλειψη της υπαίθρου που εμφανίζουν τα χωριά της περιοχής, όπως συμβαίνει σε κάθε περιοχή της Εύβοιας, όπου οι κάτοικοι πασχίζουν καθημερινά για τα αναγκαία, τόσο για τους ίδιους όσο και για τον τόπο τους.
Τέλος επισκέφτηκαν το Νοσοκομείο της Κύμης, όπου αντίκρισαν τις μεγάλες ελλείψεις του νοσοκομείου, ιδιαίτερα σε ιατρικό προσωπικό, και συνομίλησαν με τους εργαζόμενους για τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες είναι υποχρεωμένοι να επιτελούν το έργο τους. Οι μνημονιακές πολιτικές της κυβέρνησης έχουν οδηγήσει και το Νοσοκομείο της Κύμης σε υποβάθμιση, καθιστώντας αδύνατη την παροχή δημόσιας και δωρεάν περίθαλψης στους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου