Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

ΕΛΜΕ ΕΥΒΟΙΑΣ Καλεί σε κινητοποίησεις για να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος



Σήμερα Δευτέρα 15/7/2013 πραγματοποιήθηκε κατάληψη στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού μας, η οποία είχε σαν στόχο να παρεμποδίσει την αποστολή των επαίσχυντων λιστών, των υπό απόλυση συναδέλφων μας, προς το Υπουργείο Παιδείας. Ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Δρεμέτσικας δήλωσε ότι τάσσεται στο πλευρό των συναδέλφων και προτίθεται να παραιτηθεί. 

Στη συνέχεια πραγματοποιήσαμε έκτακτη γενική συνέλευση έξω από τη Διεύθυνση όπου αποφασίσαμε τα εξής:
1. Αύριο Τρίτη 16/7/2013 συνεχίζουμε την κατάληψη στο κτήριο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, από τις 7 το πρωί.
2. Στη συνέχεια στις 10 π.μ., στα πλαίσια της πανεργατικής-πανδημοσιοϋπαλληλικής απεργίας συγκεντρωνόμαστε έξω από το Εργατικό Κέντρο μαζί με τα άλλα σωματεία (ΠΟΕ-ΟΤΑ, σχολικοί φύλακες, δημοτικοί αστυνομικοί, εργαζόμενοι στην Lafarge, Shelman, Neoset, Λάρκο κ.α. Θα ακολουθήσει πορεία στην πόλη και συνάντηση όλων των διαδηλωτών έξω από την κατάληψή μας.
3.Την Τετάρτη 17/7/2013 κλιμακώνουμε τη διαμαρτυρία μας, συμμετέχοντας στη μεγάλη κινητοποίηση, στην οποία καλεί η ΟΛΜΕ στο Σύνταγμα στις 7 μ.μ.
Για το λόγο αυτό θα ξεκινήσουν λεωφορεία από το Βούρκο την Τετάρτη στις 5 μ.μ.
Απαραίτητες οι δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ. 6936192429 (Χαρά Νίκα), 6972084919 (Νίκος  Σιόλιας)
Συνάδελφοι/ισσες, η σοβαρότητα και η κρισιμότητα των στιγμών απαιτεί τη συμμετοχή όλων μας. Κανείς/καμιά δεν μπορεί να είναι πια εφησυχασμένος/η.
Επιτρέψτε μου να σας στείλω και δυο κείμενα που αντανακλούν το πνεύμα των καιρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου