Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

12.07.2013 Ο ΣΥΡΙΖΑ στο πλευρό των δημοτικών αστυνομικών



Οι δημοτικοί αστυνομικοί Χαλκίδας επισκέφτηκαν σήμερα το βουλευτή Εύβοιας Β. Αποστόλου και συζήτησαν τα θέματα του άρθρου 81 του πολυνομοσχεδίου που τους εξωθεί όλους στην απώλεια των θέσεων εργασίας τους. Και αυτό γίνεται τη χρονική περίοδο όπου η ανεργία αποτελεί το υπ’ αριθμόν ένα οικονομικό και κοινωνικό πρόβλημα στη χώρα

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τόνισαν ότι ‘όχι μόνο ‘έχουν δώσει κανονικές εξετάσεις υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ και της Σχολής Δημόσιας Διοίκησης αλλά και ότι ο νόμος τους υποχρεώνει σε περίπτωση οικιοθελούς αποχώρησης να αποζημιώσουν το Δήμο, γεγονός που θα υποχρεώσει τη πολιτεία να αποζημιώσει τη τοπική αυτοδιοίκηση α’ βαθμού  για την αλόγιστη πολιτική της απέναντι στο θεσμό και να προβεί σε πρόσθετες μη αναγκαίες δαπάνες, παρά εξοικονόμηση πόρων που λέει ότι θέλει.
Από τη πλευρά του ο Β. Αποστόλου εξέφρασε την αμέριστη υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στον αγώνα τους για την υπεράσπιση των  θέσεων εργασίας και της αξιοπρέπειας τους και τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα σταθεί δίπλα τους μέσα και έξω από τη Βουλή μέχρι να αποκατασταθούν οι αδικίες όχι μόνο του άρθρου 81 αλλά και όλης της πολιτικής που ακολουθείται τα τελευταία χρόνια από τις μνημονιακές κυβερνήσεις.
Επεσήμανε επίσης ότι  χρειάζεται μια άλλη πολιτική από μια άλλη κυβέρνηση που να υπηρετεί το κοινωνικό συμφέρον για να μπορέσει η χώρα μας να ορθοποδήσει. Μια κυβέρνηση που θα ακυρώσει τα μνημόνια και τις συμβάσεις που τα ακολουθούν και θα ακολουθήσει μια άλλη πορεία για την επίλυση των προβλημάτων της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου