Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Χώρις σημαντικές ανακοινώσεις σήμερα στην Χαλκιδα ο κ. Χειμάρας.


Ο Νομάρχης Φθιώτιδας κ. Αθανάσιος Χειμάρας, σήμερα, θα ανακοινώσει από τη Χαλκίδα τις αποφάσεις του για τη συμμετοχή του στις προσεχείς Περιφερειακές Εκλογές ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.
Η ανακοίνωση, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 20.00 στο Ξενοδοχείο «ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ» της Χαλκίδας, θα είναι ανοικτή σε φορείς και πολίτες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Γιατί δεν θα ανακοινώσει τα ονόματα των αντιπεριφερειαρχών.

Όλοι περίμενα ότι ο κ. Χειμάρας σήμερα θα ανακοίνωνε τα ονόματα των αντιπεριφερειαρχών , αλλά αυτό δεν θα γίνει καθότι στην Φωκίδα μετά την διαρροή που έγινε για το όνομα του αντιπερειφερειάρχη Φωκίδας υπάρχει έντονη αντίδραση από τμήμα της ΝΕ της ΝΔ και η οποία έστειλε επιστολή στο Πρόεδρο του κόμματος με καταγγελίες. Μέχρι να ξεκαθαρίσει η καταγγελία από την Ριγγήλης ο κ. Χειμάρας αναστέλλει την ανακοίνωση των ονομάτων καθότι θέλει να τα δώσει όλα μαζί. 
Κατά την παρουσία του στην Εύβοια ο κ. Χειμάρας σήμερα αμέσως μετά την θεία λειτουργία στο Ιερό Ναό Φανερωμένης συναντήθηκε  με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδας κκ. Χρυσόστομο στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Φανερωμένης Ν. ΑρτάκηςΣτη συνέχεια θα έχει συνάντηση με το Δήμαρχο κ. Α. Πρατσόλη και το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Αρτάκης.Στις 12.30 ο Νομάρχης Φθιώτιδας θα επισκεφθεί το Δήμαρχο Χαλκίδας κ. Αθανάσιο Ζεμπίλη στο Δημαρχείο της Χαλκίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου